Kalenderoversigt

Se hvad der rører sig i kulturlivet i Horsens
I samarbejde med www.kultunaut.dk
    Alle genrer
    Nulstil
Musik

Foo Fighters

FÆNGSLET, kl. 20.

25. Jun kl. 20
Dato: Tir. d. 25. juni 2019, kl. 20. Pris: Entré: 735,00 dkk - 890,00 dkk Køb/bestil billet
Arrangør: Horsens & Friends A/S Sted: FÆNGSLET

15.00 åbning til Chill Out Area / Outside Beergarden. 17.00 åbning til koncertpladsen. Billetter i købes enten som "FØRST PÅ PLÆNEN!" eller som alm. ståpladser. Max. 4 billetter pr. kunde i presale. Max.

6 billetter pr. kunde i offentlig salg

Udstillinger

Formidleren fortæller

FÆNGSLET, kl. 11.

27. Jun kl. 11
Dato: Tor. d. 27. juni 2019, kl. 11. Pris: Gratis når entré er betalt Sted: FÆNGSLET

Har du lyst til at gå på opdagelse i fængselshistorien og Fængselsmuseet? Så kom med og lad dig overraske, når en af Fængselsmuseets formidlere på en kort tur i museet tager fat på et emne, som optager dem lige nu og viser genstande frem fra magasinerne.

På scenen

Torsdagsklub i Søvind Kirkehus

Søvind Kirkehus, kl. 13.30-15.30.

27. Jun kl. 13.30-15.30
Dato: Tor. d. 27. juni 2019, kl. 13.30-15.30. Pris: Ukendt Sted: Søvind Kirkehus

Ingen tilmelding. Kr. 10 for kaffe.

Musik

Dagsbillet - Rock I Lunden 2019 - Nik & Jay // Fool

Friluftsscenen i Lunden, kl. 20.

28. Jun kl. 20
Dato: Fre. d. 28. juni 2019, kl. 20. Pris: Entré Køb/bestil billet
Sted: Friluftsscenen i Lunden

Nik & Jay // FOOL. Der er lagt i kakkelovnen til en festlig aften i Lunden, når NIK & JAY fyrer op for deres kæmpe arsenal af megahits. Med sig har de den fremadstormende danske duo FOOL. Dørene åbner kl. 18.00. Max.

8 billetter pr. kunde.

Læs mere på horsensandfriends.dk www.rockilunden.dk

Udstillinger

Tilbageblik - minder fra en svunden tid

Galleri Gasværk, åbent efter aftale samt når flaget er ude.

20. Jun åbent efter aftale samt når flaget er ude
Dato: Lør. d. 8. til fre. d. 28. juni 2019, åbent efter aftale samt når flaget er ude. Pris: Gratis billetter Køb/bestil billet
Sted: Galleri Gasværk

Tilbageblik er et tema galleriets tre faste kunstnere: Ebba Steenbach, Vera Roed og Britta Enemark Olsen har arbejdet med i de seneste måneder. Vi viser billedkunst - tegning - maleri - grafik samt installation. Alle er velkommen.

Udstillinger

Weekendrundvisning

FÆNGSLET, kl. 11.30 og kl. 13.

29. Jun kl. 11.30 og kl. 13
Dato: Lør. d. 29. juni 2019, kl. 11.30 og kl. 13. Pris: Entré: 35 kr. + entré Hjemmeside: Link Sted: FÆNGSLET

En weekendrundvisning med Fængselsmuseets dygtige formidlere er altid en spændende oplevelse. Du kan bl.a. høre deres fortællinger om fangernes flugtforsøg, handel med stoffer og hverdagslivet i fængslet gennem 153 år.

Udstillinger

Weekendrundvisning

FÆNGSLET, kl. 11.30 og kl. 13.

30. Jun kl. 11.30 og kl. 13
Dato: Søn. d. 30. juni 2019, kl. 11.30 og kl. 13. Pris: Entré: 35 kr. + entré Hjemmeside: Link Sted: FÆNGSLET

En weekendrundvisning med Fængselsmuseets dygtige formidlere er altid en spændende oplevelse. Du kan bl.a. høre deres fortællinger om fangernes flugtforsøg, handel med stoffer og hverdagslivet i fængslet gennem 153 år.

Musik

Visens Skib spiller op til dansk sangglæde

Endelave Havn, kl. 20.

7. Jul kl. 20
Dato: Søn. d. 7. juli 2019, kl. 20. Pris: Fri entré Sted: Endelave Havn

Visens Skibs fribyttere har lagt fra land og giver koncert i den blå time som et kulturfremstød for dansksproget sangglæde i svingende modspil og samspil med hinanden og ikke mindst med tilhørerne.

Også i 2019 tager vi på sommerturné og det med hele 29 gratis koncerter på forskellige havne i de indre danske farvande. Besætningen på Visens Skib sejler hver dag under sommerturnéen til en ny havn for at underholde gratis med danske sange og viser som en protestaktion mod mediernes mangel på kulturpolitisk ansvar for den gode dansksprogede sangpoesi og de optrædende indgår hæmningsløst i svingende modspil og samspil med hinanden og ikke mindst med publikum.

God sangpoesi på dansk; folkelige tekster med kraft og indhold i, der fremføres med engagement og holdning, forsvinder fra kulturevents og fra mediernes programflader og erstattes af indholdsløs masseproduceret engelsksproget pop og rock. Hermed forsvinder incitamentet for de mere talentfulde sangskrivere til at bruge vores eget sprog - og det er nu en gang mest autentisk at udtrykke sig på det sprog, man tænker og drømmer på.

Niels Skouby alias Kaptain Høiben, som ejer SY Ellinor af Ebeltoft alias Visens Skib, har taget initiativ til den sejlende viseturné, som er det morsomst tænkelige og samtidig mest overbevisende kulturpolitiske fremstød for god dansksproget sangpoesi. Båden stilles gratis til rådighed af Niels og ingen af de vekslende dygtige amatører, semiprofessionelle eller professionelle solister ombord profiterer af koncerterne.

Visens Skib er både en forening og det patenterede varemærke for et underholdende kulturpolitisk fremstød i form af en sommerturné med gratis koncerter af høj kvalitet, som foregår på forskellige havne i de indre danske farvande. Visens Skibs koncerter har til formål at fremme kærligheden til og brugen af vores fælles danske og folkelige vise- og sangskat.

Siden Niels Skouby og Leni Petersen i 2000 søsatte den første koncertturné, er Visens Skibs årlige sommerturné blevet en stadig mere kendt tradition. Interessen har været støt stigende gennem alle årene, vi har været på farten, og er altid afhængig af den enkelte havns opland og det strålende danske sommervejr, og i 2012 i Norsminde Havn og i 2017 i Vejle Havn nåede vi op på ca. 750 veloplagte publikummer

Udstillinger

Arbejdende værksteder og udstillinger

Danmarks Industrimuseum, kl. 10 til 16.

6. Jul kl. 10 til 16
Dato: Lør. d. 6. og søn. d. 7. juli 2019, kl. 10 til 16. Pris: Entré: kr. 70, børn under 18 år gratis adgang Sted: Danmarks Industrimuseum

Alle værksteder og udstillingsmiljøer er bemandede og klar til at fortælle om fag og udstillinger.

Musik

Denis McLaughlin & Who Knows

Apotekergården, kl. 12.

13. Jul kl. 12
Dato: Lør. d. 13. juli 2019, kl. 12. Pris: Fri entré Arrangør: Folkscenen Horsens Sted: Apotekergården

Irsk musik i topklasse kommer til Apotekergården.

Bandet fra (IRL/DK) tilhøre så absolut toppen når man skal høre Irsk musik, med sig har han nogle af de bedste danske musiker inden for den genre. de behersker både guitar, banjo, mandoli, og den Irske tromme (Bodhran)

Der er som altid mulighed for at købe en forfriskning i form af en Fadbamse, et glas vin, vand, og en lækker grill pølse

Viser 11-20 ud af 37 resultater 1 2 3 4