Kalenderoversigt

Se hvad der rører sig i kulturlivet i Horsens
I samarbejde med www.kultunaut.dk
    Alle genrer
    Nulstil
Musik

MGP-koncert

Horsens Ny Teater, kl. 11 & 14.

28. Apr kl. 11 & 14
Dato: Søn. d. 28. april 2019, kl. 11 & 14. Pris: Entré: 160 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Sted: Horsens Ny Teater

Dørene til foyer åbnes kl. 10.00 Drikkevarer og andet købt i caféen må gerne medbringes i salen.

Udstillinger

Weekendrundvisning

FÆNGSLET, kl. 11.30.

28. Apr kl. 11.30
Dato: Søn. d. 28. april 2019, kl. 11.30. Pris: Entré: 35 kr. + entré Hjemmeside: Link Sted: FÆNGSLET

En weekendrundvisning med Fængselsmuseets dygtige formidlere er altid en spændende oplevelse. Du kan bl.a. høre deres fortællinger om fangernes flugtforsøg, handel med stoffer og hverdagslivet i fængslet gennem 153 år.

Udstillinger

Kunst & Kaffe - De unge kvinder i samlingen

Horsens Kunstmuseum, kl. 14.

28. Apr kl. 14
Dato: Søn. d. 28. april 2019, kl. 14. Pris: Entré: 90 kr. (60 kr. for medlemmer af Horsens Kunstmuseums Venner) Sted: Horsens Kunstmuseum

Horsens Kunstmuseum inviterer årligt til en række Kunst & Kaffe arrangementer som tager afsæt i museets aktuelle særudstillinger og ophængninger fra museets egen samling.

Ved formidler Linda Højgaard Svendsen

Musik

Forårs- og Påskesang Østerhåb Kirke

Østerhåb Kirke, kl. 16-17.

28. Apr kl. 16-17
Dato: Søn. d. 28. april 2019, kl. 16-17. Pris: Ukendt Sted: Østerhåb Kirke

Forårs- og Påskesang i Østerhåb Kirke. Kirkens kor, korleder og organist medvirker. En dejlig time med korsang, orgelmusik og fællessalmer. Gratis adgang - som altid. Vi glæder os til at se dig :)!

Udstillinger

Onsdagsrundvisninger: Fængselsbetjentene Fortæller

FÆNGSLET, kl. 12.30.

1. Maj kl. 12.30
Dato: Ons. d. 1. maj 2019, kl. 12.30. Pris: Entré: 35 kr. + entré Hjemmeside: Link Sted: FÆNGSLET

Kom med en fængselsbetjent på rundvisning gennem det spændende Fængselsmuseum og få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Kaj Rasmussen, Jannie Jacobsen og Bjarne Karlsen har sammenlagt arbejdet mere end 45 år i danske fængsler, heraf en stor del i det gamle statsfængsel i Horsens. De har alle noget på hjertet og giver et levende indblik i en ellers lukket verden. De er alle tre særdeles rutinerede og erfarne formidlere, der brænder for at videregive deres spændende og meget personlige fortællinger.

Kaj Rasmussen
Kaj Rasmussen har arbejdet 40 år i Kriminalforsorgen - 32 år i Statsfængslet i Horsens, 6 år i Enner Mark Fængsel og 3 år i Sdr. Omme, og derudover har han været med til udformningen af det nyåbnede Storstrøm Fængsel. Kaj Rasmussen har derfor en betydelig indsigt i danske fængslers udvikling i nyere tid, og så er han desuden forfatter til bogen "Fyrre år bag tremmer".

Jannie Jacobsen
Jannie er yngste skud på stammen blandt fængselsbetjentene, der rundviser. Hun blev ansat i 2002 i Statsfængslet i Horsens og var der til det lukkede i 2006. Hun kørte den første indsatte fra det gamle fængsel og ud i det nye fængsel på Enner mark, og fortsatte sin karriere der - kun afbrudt at udstationeringer til Århus arrest, Møgelkær statsfængsel og Kragskovhede statsfængsel.

Hun er stadig ansat som fængselsbetjent og arbejder i Aabenraa arrest. Jannie har derfor en bred viden om både åbne og lukkede fængsler og arresthuse.

Bjarne Karlsen
Bjarne Karlsen startede sin karriere som fængselsbetjent i Statsfængslet i Horsens. Senere flyttede han til Møgelkær Fængsel. Bjarne Karlsen har bidraget med viden og fortællinger til Fængselsmuseets udstillinger, og du kan f.eks. se Bjarne som en af museets skygger.

Antal maks./ca. 25 pers. Varighed 75 minutter

På scenen

Mød mig på Cassiopeia

Horsens Ny Teater, kl. 19.30.

1. Maj kl. 19.30
Dato: Ons. d. 1. maj 2019, kl. 19.30. Pris: Entré: 375 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Sted: Horsens Ny Teater
Udstillinger

Formidleren fortæller

FÆNGSLET, kl. 11.

2. Maj kl. 11
Dato: Tor. d. 2. maj 2019, kl. 11. Pris: Gratis når entré er betalt Sted: FÆNGSLET

Har du lyst til at gå på opdagelse i fængselshistorien og Fængselsmuseet? Så kom med og lad dig overraske, når en af Fængselsmuseets formidlere på en kort tur i museet tager fat på et emne, som optager dem lige nu og viser genstande frem fra magasinerne.

På scenen

Foredrag med Hella Joof - et sprudlende foredrag om Lykke

Forum Horsens, kl. 19.

2. Maj kl. 19
Dato: Tor. d. 2. maj 2019, kl. 19. Pris: Entré Køb/bestil billet
Hjemmeside: Link Sted: Forum Horsens

Foredrag med Hella Joof - et sprudlende foredrag om Lykke. MOD TIL er stolte af at kunne præsentere endnu et spændende foredrag - denne gang med den inspirerende, underholdende skønne ildsjæl, nemlig Hella Joof!

Hella Joof: "Lykken kommer nogle gange ind fra siden i virkelig grimme sko en mærkelig vindjakke". I mange år havde Hella Joof regler for næsten alt. Særligt for hvilken mand, hun skulle have. Men i et liv fuld af regler er der sjældent plads til de ting, der kommer fra den blinde vinkel. Og det er oftest dem, der gør dig lykkeligst, har Hella Joof erfaret. Hellas sprudlende foredrag tager sit afsæt i begrebet: "Lykke" er intet mindre end fyldt med humor, glæde, satire, alvor andre gode ingredienser fra det virkelige liv.

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle danskere som har haft MODET til at forfølge at realisere deres drøm.

Følg os på FB:

Bemærk: Begrænset antal billetter.. Det er ikke muligt at medbringe egne drikkevarer eller mad.. Kom i god tid - dørene åbner kl. 18.30

På scenen

Parforholdet, set i lyset af barndommens skygger

Horsens Bibliotek, kl. 19-21.

2. Maj kl. 19-21
Dato: Tor. d. 2. maj 2019, kl. 19-21. Pris: Entré: 100 kr Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: Aof Horsens-hedensted Fej Sted: Horsens Bibliotek

Underviser: Anja Snejbjerg. Anja Snejbjerg. Parforholdet, set i lyset af barndommens skygger. Hvordan påvirker en svær opvækst vores evne til at indgå i nære relationer som voksne?

Oplever du, at du i parforhold sidder fast i en række gentagne mønstre? Og har du svært ved at bryde disse mønstre, selvom du måske endda er bevidst om dem?

Kom og høre mere om, hvordan vores opvækst på en hel række måder kommer til at bestemme vores partnervalg og vores parforhold

Til foredraget vil du blive præsenteret for tilknytningsmønstre i relation til parforhold og for parforholdsteorien Imago. Du vil også blive præsenteret for en hel række værktøjer til at bryde de gamle mønstre og skabe mere nære, trygge og mindre konfliktfyldte parforhold.

Hold: 19-90601

Musik

Toner til Halfdan

Horsens Ny Teater, kl. 19.30.

2. Maj kl. 19.30
Dato: Tor. d. 2. maj 2019, kl. 19.30. Pris: Entré: 180 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Sted: Horsens Ny Teater

Horsens musikselskab præsenterer: Toner til Halfdan Dato: 02.05.2019 kl. 19.30 - Dørene åbnes kl. 18.30 Unummereret siddeplads Dørene til HNT åbnes kl. 18.30 Drikkevarer og andet købt i caféen må gerne medbringes i salen.

Viser 11-20 ud af 68 resultater 1 2 3 4 ... 7