Kalenderoversigt

Se hvad der rører sig i kulturlivet i Horsens
I samarbejde med www.kultunaut.dk
    Alle genrer
    Nulstil
På scenen

Julepynts workshop ved Phuc Van Dang

FÆNGSLET, kl. 12.

5. Dec kl. 12
Dato: Lørdag den 5. december 2020, kl. 12. Pris: Entré: 205 kr Køb/bestil billet
Sted: FÆNGSLET

Lørdag den 5. december står i julehyggens tegn.

Her kan du lave julepynt sammen med kunstneren Phuc Van Dang. Lav f.eks. fine origami-juletræer, som ikke tager lang tid at folde og giver et flot resultat, når de sættes sammen i vindueskarmen eller som pynt på et dækket bord

Med i billetten får du 2 timers workshop, kaffe/the ad libitum samt gløgg og æbleskiver fra Spisehuset 8F

Workshoppen er for kreative sjæle i alle aldre.

Grundet COVID-19 vil der være begrænsede pladser. Der skal som udgangspunkt benyttes mundbind hver gang man er stående eller gående

Arrangementet foregår i "Snedkeriet" på FÆNGSLET, Horsens

Musik

Gasoglim

Horsens Ny Teater, kl. 18 & 20.30.

5. Dec kl. 18 & 20.30
Dato: Lørdag den 5. december 2020, kl. 18 & 20.30. Pris: Entré: 260 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Sted: Horsens Ny Teater
Udstillinger

Guidet Rundvisning på Fængselsmuseet

FÆNGSLET, kl. 11.

6. Dec kl. 11
Dato: Søndag den 6. december 2020, kl. 11. Pris: Entré: 35 kr + entré Hjemmeside: Link Sted: FÆNGSLET

Kom med på en rundvisning i Fængselsmuseet og få et unikt indblik i dansk fængselsliv gennem 153 år. På turen rundt i museet ser du bl.a. celler, rockergang og fængselskirke, mens du lytter til de bedste af vores fortællinger om fanger og fængselsliv.

Rundvisningerne giver en god introduktion til både museet og fængselshistorie, og undertemaerne kan variere fra gang til gang for at inkludere særudstillinger og aktuelle emner.

De guidede rundvisninger er et tilbud for mindre grupper, familier og enkeltpersoner, der ønsker at krydre muligheden for at gå rundt på egen hånd med en personlig fortæller.

Børn kan sagtens deltage og har gratis entré, men skal have booket plads og betale for plads på rundvisningen. Vi anbefaler rundvisningen for børn fra 8 år og op efter.

Rundviser: Skiftende
Varighed: 75 minutter

Bemærk at rundvisningerne kan foregå udendørs, så klæd jer gerne på efter vejrforholdene

På scenen

Den Nat Julen Blev Til

Getsemane Kirke, kl. 11 & 13.30.

6. Dec kl. 11 & 13.30
Dato: Søndag den 6. december 2020, kl. 11 & 13.30. Pris: Entré: Billet 40 kr Køb/bestil billet
Arrangør: Komediehuset Sted: Getsemane Kirke

En magisk forestilling for hele familien. Tag afsted med Maria & Josef på en spændende rejse til Betlehem - de har travlt, for Maria skal føde - og turen er lang og hård - men julemiraklet venter i det fjerne - lige under den store stjerne.

Musik

Julekoncert; Nordisk Jul

Hansted Kirke, kl. 16.

6. Dec kl. 16
Dato: Søndag den 6. december 2020, kl. 16. Pris: Ukendt Sted: Hansted Kirke

Danske Nicoline Naomi (som er vokset op i Egebjerg) og svenske Magnus Dahmberg har sat sig for at lære hinandens juletraditioner bedre at kende gennem sang og musik.

De vil ved koncerten tage os med på en rejse gennem klassiske svenske og danske julesange, gode gamle, engelske pophits og berøre nogle af de mere melankolske tanker, der også er en del af julen.
Velkommen når vi byder julen 2020 velkommen i fællesskab i Hansted kirke - med både kendte og ukendte julesange

Musik

Julekoncert i Hansted Kirke

Hansted Kirke, kl. 16.

6. Dec kl. 16
Dato: Søndag den 6. december 2020, kl. 16. Pris: Ukendt Sted: Hansted Kirke

Danske Nicoline Naomi (som er vokset op i Egebjerg) og svenske Magnus Dahmberg har sat sig for at lære hinandens juletraditioner bedre at kende gennem sang og musik.

De vil ved koncerten tage os med på en rejse gennem klassiske svenske og danske julesange, gode gamle, engelske pophits og berøre nogle af de mere melankolske tanker, der også er en del af julen.
Velkommen når vi byder julen 2020 velkommen i fællesskab i Hansted kirke - med både kendte og ukendte julesange

Udstillinger

Horsens Idrætsarkiv - Gasvej 21

Horsens Idrætsarkiv, Søn. kl. 11-14 og tirs. kl. 9-15.

1. Dec Søn. kl. 11-14 og tirs. kl. 9-15
Dato: Søndag den 6. januar 2019 til søndag den 6. december 2020, Søn. kl. 11-14 og tirs. kl. 9-15. Pris: Fri entré Sted: Horsens Idrætsarkiv

Arkivet drives af Sport Horsens, og ledes til daglig af en gruppe gamle idrætsudøvere, der interesserer sig for idrætten og dens historie. Arkivet indsamler, arkiverer og udstiller effekter, som har tilhørt idrætsklubber og -udøvere mest fra lokalområdet.

På scenen

Foredrag med Erik b jørgensen

Horsens Bibliotek, kl. 19.

7. Dec kl. 19
Dato: Mandag den 7. december 2020, kl. 19. Pris: Entré: 175 kr Hjemmeside: Link Arrangør: MTB Horsens Sted: Horsens Bibliotek

MTB Horsens vil med støtte fra Horsens kommunes corona pulje gerne invitere til et spændende foredrag med Eventyrer Erik B. Jørgensen Kom ud - Erik B. Jørgensen(Bl.a. kendt fra Korpset på TV2).

Eventyret starter i din baghave- et foredrag om personlig indstillingHer fokuserer jeg på, hvad der skal til for at fungere bedst muligt i forhold til egne mål og drømme. Hvorfor ser mange begrænsninger og ikke muligheder?Jeg giver mit bud på:* Hvad der skal til, for at vi flytter os som mennesker.* Hvad har indflydelse på vores liv.* Hvad kan vi selv gøre for at påvirke vores liv.* Hvilke værktøjer og huske ord kan give os overskud i hverdagen og som menneske.Foredraget tager udgangspunkt i mine egne erfaringer fra mit liv, hvor jeg fra ganske ung, har haft mange drømme og mål og er lykkedes med beskæftige mig med dét, jeg brænder for. Det er lykkedes ved at turde "tage de først skridt" mange gange for at nå de mål jeg drømmer om.Jeg har også oplevet mange ekstreme situationer, som har krævet motivation og vilje, men jeg har efterfølgende fastslået én ting, nemlig at det vi oplever i ekstreme situationer ikke adskiller sig stort fra det, vi som medarbejdere, ægtefæller, kærester og forældre oplever i hverdagen.https://komud.dk/eventyret-starter-i-din-baghave.../

Bestilling af billetter (husk antal) til pias@mtbhorsens.dk senest d. 15/11-20, efterfølgende modtages mail med betalingsinformation

På scenen

Kærlighed i en krisetid

Horsens Bibliotek, kl. 16.30-17.45.

8. Dec kl. 16.30-17.45
Dato: Tirsdag den 8. december 2020, kl. 16.30-17.45. Pris: Fri entré Sted: Horsens Bibliotek

Asger Neumann, psykolog og ekstern lektor i psykologi ved Aarhus Universitet, dykker ned i de psykologiske aspekter af emner som kærlighed, omsorg, tilknytning og afsavn.

Størst af alt er kærligheden! Vi tror på den, længes efter den og slås for den. Det har vi alle dage gjort. I 1990'erne får kærlighedsserenader og kontaktannoncer kamp til stregen med internettets nye muligheder, men kærlighedens væsen er stadig præget af mystik og magi. Hvad end det er mellem to udkårne, to venner, far og søn eller noget helt fjerde.

Hvad betyder det for os som følende og sociale individer, at vi det seneste halve år under nedlukningen har måtte se meget mindre til dem, der betyder noget i vores liv?

Bliv klogere på relationer og parforhold, når Asger Neumann, psykolog og ekstern lektor i psykologi ved Aarhus Universitet, dykker ned i de psykologiske aspekter af emner som kærlighed, omsorg, tilknytning og afsavn

Udstillinger

Horsens i 1970'erne

Horsens Bibliotek, kl. 19.

8. Dec kl. 19
Dato: Tirsdag den 8. december 2020, kl. 19. Pris: Gratis billetter Køb/bestil billet
Sted: Horsens Bibliotek

Horsensianernes historie fortalt i billeder.

Oliekrise, jordskredsvalg, medlemskab af EF, arbejdsløshed og kvindekamp - det er bare nogle af de emner, der trak overskrifter i løbet af 70'erne. I Horsens fik indbyggerne også op- og nedture at føle på egen krop: Bilfrie søndage og mørklagte butiksvinduer, men til gengæld kunne flere og flere familier rykke sammen i stuerne omkring fjernsynsapparatet, der i løbet af årtiet efterhånden blev allemandseje. Museumschef, Merete Bøge Pedersen, vil gennem et stort billedmateriale fortælle om nogle af de historier, som udfoldede sig i Horsens i løbet af 1970'erne

Viser 21-30 ud af 69 resultater 1 2 3 4 ... 7