Kalenderoversigt

Se hvad der rører sig i kulturlivet i Horsens
I samarbejde med www.kultunaut.dk
  Alle genrer
  Nulstil
På scenen

Den grimme Ælling

Horsens Ny Teater, kl. 10.30.

30. Maj kl. 10.30
Dato: Søndag den 30. maj 2021, kl. 10.30. Pris: Entré Køb/bestil billet
Arrangør: Teaterforeningen Horsens Sted: Horsens Ny Teater
Udstillinger

Guidet Rundvisning på Fængselsmuseet

FÆNGSLET, kl. 11 og 12.30.

30. Maj kl. 11 og 12.30
Dato: Søndag den 30. maj 2021, kl. 11 og 12.30. Pris: Entré: 35 kr + entré Hjemmeside: Link Sted: FÆNGSLET

Kom med på en rundvisning i Fængselsmuseet og få et unikt indblik i dansk fængselsliv gennem 153 år. På turen rundt i museet ser du bl.a. celler, rockergang og fængselskirke, mens du lytter til de bedste af vores fortællinger om fanger og fængselsliv.

Rundvisningerne giver en god introduktion til både museet og fængselshistorie, og undertemaerne kan variere fra gang til gang for at inkludere særudstillinger og aktuelle emner.

De guidede rundvisninger er et tilbud for mindre grupper, familier og enkeltpersoner, der ønsker at krydre muligheden for at gå rundt på egen hånd med en personlig fortæller.

Børn kan sagtens deltage og har gratis entré, men skal have booket plads og betale for plads på rundvisningen. Vi anbefaler rundvisningen for børn fra 8 år og op efter.

Rundviser: Skiftende
Varighed: 75 minutter

Bemærk at rundvisningerne kan foregå udendørs, så klæd jer gerne på efter vejrforholdene

Andet

Basketball i Torsted for børn (6-11 år)

Torsted Hallen, kl. 14.15-15.15.

31. Maj kl. 14.15-15.15
Dato: Mandag den 31. maj 2021, kl. 14.15-15.15. Pris: Gratis Køb/bestil billet
Sted: Torsted Hallen

Velkommen til Østerhåb Tigers - byens sejeste hold. Husk at medbringe drikkedunk, sportstøj og indendørs sko. Basketball er rammen, men vi laver en masse forskellige ting, lege og øvelser, så alle bliver dygtigere, og gode til at spille sammen.

Alt sammen med en bold i hænderne!

Arrangeret af Børnebasket Horsens

Andet

Åbent værksted

Horsens Bibliotek, kl. 17-21.

31. Maj kl. 17-21
Dato: Mandag den 31. maj 2021, kl. 17-21. Pris: Fri entré Sted: Horsens Bibliotek

Velkommen til Åbent værksted.

Om du bygger robotter eller programmerer, samler modelfly eller arbejder med stoftryk - det er ikke så vigtigt. Åbent Værksted er en mulighed for at mødes med andre der også har en hobby, de brænder for. Et sted hvor man kan være social omkring sit nørkleprojekt. Man kan få plads til at fordybe sig i sit eget projekt lige som man kan arbejde sammen og inspirere hinanden. Hvis der er interesse for det, kan der også blive plads til demonstrationer, hvor du kan få lov til at vise din hobby frem eller snuse lidt til andres passioner.

For at være med skal du blot tage det du skal bruge under armen og møde op i Værkstedet på Horsens bibliotek. Vi står klar til at tage imod og er altid interesserede i at høre om din hobby

Andet

Hvordan får jeg succes med min klinik?

AkupunkturAkademiet, kl. 09-16.

1. Jun kl. 09-16
Dato: Tirsdag den 1. juni 2021, kl. 09-16. Pris: Køb/bestil billet
Hjemmeside: Link Arrangør: AkupunkturAkademiet Sted: AkupunkturAkademiet

Arrangementsbeskrivelse. Oluf C. Lund kommer til AkupunkturAkademiet 3 gange om året for at give gode råd, tips og idéer.Til dig, som overvejer at starte egen klinik.

 • Til dig, som har besluttet sig for at starte egen klinik og er i gang med forberedelserne.

 • Til dig, som egentlig har opgivet at starte din egen klinik.

 • Til dig, som har en klinik allerede, men som gerne vil have flere kunder. • Oluf vil fortælle om sine erfaringer fra mange års arbejde med iværksættere. Han vil komme "hele vejen rundt" om planer og undersøgelser, lyst og mod til at starte op, etablering af virksomheden, netværk, økonomi og finansiering, branding og markedsføring, valg af rådgivere, gratis vejledning og sparring, iværksætterportaler m.v.

  Der vil i størst muligt omfang blive taget udgangspunkt i deltagernes egen aktuelle situation og der vil blive gode muligheder for at stille spørgsmål undervejs.

  En af dagene vil Oluf medbringe en særlig gæst, som har viden om - og erfaringer med - aktiv og professionel anvendelse af facebook i markedsføringen. Gæsten vil også komme med konkrete idéer og input.

  Målet er at give hver enkelt deltager mod og lyst til at arbejde med opstart eller udvikling af egen klinik. Alle er velkomne. Forhåndskendskab til emnerne er ikke nødvendigt. Det bliver ikke kedeligt.

  Planlagte datoer:
  • 02/03 2021

  • 25/05 2021

  • 10/08 2021  Arrangementerne varer fra kl. 9.00 til kl. 16.00. Ret til ændringer forbeholdes.

  Alle er velkomne. Deltagelse er GRATIS for nuværende studerende ved AkupunkturAkademiet på trin 2 / overbygningen.

  Fakta om Oluf C. Lund: Oluf har arbejdet med iværksættere og iværksætteri i mere end 15 år. I den lokale erhvervsservice (Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande), den regionale erhvervsservice (Væksthus Midtjylland) og hos Aarhus Universitet (business coach for iværksættere i universitetets studentervæksthus i Herning).

  Han har i alle årene arbejdet med vejledning, rådgivning, coaching, sparring og undervisning af iværksættere. I dag driver han egen rådgivningsvirksomhed for iværksættere - blandt andet ordblinde iværksættere - hvor han blandt andet arbejder på et forskningsprojekt, en iværksætterhøjskole, videoer og podcasts for iværksættere, foredrag (efterskoler, biblioteker, konferencer m.v.), et nyt center for iværksættere (forsknings-, udviklings- og læringscenter for iværksættere og iværksætteri), udvikling af ny værktøjer for iværksættere m.v.

  Andet

  Babysalmesang - Hold 3

  Hansted Kirke, kl. 09.15-10.45.

  1. Jun kl. 09.15-10.45
  Dato: Tirsdag den 1. juni 2021, kl. 09.15-10.45. Pris: Ukendt Sted: Hansted Kirke
  Andet

  Babysalmesang - Hold 4

  Hansted Kirke, kl. 11-12.30.

  1. Jun kl. 11-12.30
  Dato: Tirsdag den 1. juni 2021, kl. 11-12.30. Pris: Ukendt Sted: Hansted Kirke
  Musik

  In The Air Tonight

  Horsens Ny Teater, kl. 19.30.

  1. Jun kl. 19.30
  Dato: Tirsdag den 1. juni 2021, kl. 19.30. Pris: Entré: 375 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
  Sted: Horsens Ny Teater
  Andet

  IPad og iPhone - en introduktion

  Horsens Bibliotek, kl. 10-11.30.

  2. Jun kl. 10-11.30
  Dato: Onsdag den 2. juni 2021, kl. 10-11.30. Pris: Entré: 25 kr Sted: Horsens Bibliotek

  Overvejer du at anskaffe dig en iPad eller iPhone, har du måske lige fået en, eller er du træt af altid at spørge familie og venner til råds? Så er det her kurset for dig.

  Vi gennemgår de vigtigste og grundlæggende funktioner såsom knapper, kamera, højttaler, skærmlås, swipe mm. Vi introducerer også til de væsentligste indstillinger og runder af med en introduktion til apps, der tager udgangspunkt i et par af bibliotekets egne.

  Medbring din egen iPad eller lån en af kurset.

  Bemærk: Du skal fremvise coronapas med en negativ test der er højst 72 timer gammel eller bevis på vaccination mod COVID-19 samt ID. Også her bruger vi mundbind når vi ikke sidder ned, vi bruger håndsprit og deltagerantallet er reduceret så der kan holdes afstand og regler for forsamlinger overholdes - så du kan føle dig tryg

  Udstillinger

  Fængselsbetjentene Fortæller

  FÆNGSLET, kl. 11.

  2. Jun kl. 11
  Dato: Onsdag den 2. juni 2021, kl. 11. Pris: Entré: 35 kr + entré Hjemmeside: Link Sted: FÆNGSLET

  Kom med en fængselsbetjent på rundvisning gennem det spændende Fængselsmuseum og få en oplevelse ud over det sædvanlige.

  Bjarne Karlsen, Jannie Jacobsen og Kaj Rasmussen har sammenlagt arbejdet næsten 80 år i danske fængsler, heraf en stor del i det gamle statsfængsel i Horsens. De har alle noget på hjertet og giver et levende indblik i en ellers lukket verden. De er alle tre særdeles rutinerede og erfarne formidlere, der brænder for at videregive deres spændende og meget personlige fortællinger.

  Bjarne Karlsen
  Bjarne Karlsen startede sin karriere som fængselsbetjent i Statsfængslet i Horsens. Senere flyttede han til Møgelkær Fængsel. Bjarne Karlsen har bidraget med viden og fortællinger til Fængselsmuseets udstillinger, og du kan f.eks. se Bjarne som en af museets skygger.

  Jannie Jacobsen
  Jannie Jacobsen blev ansat i 2002 i Statsfængslet i Horsens og arbejdede der til det lukkede i 2006. Jannie Jacobsen kørte den første indsatte fra det gamle fængsel ud til det nye fængsel på Enner Mark og fortsatte sin karriere der - kun afbrudt af udstationeringer til Aarhus Arrest, Møgelkær Fængsel og Kragskovhede Statsfængsel.

  I dag arbejder Jannie som fængselsbetjent i Aabenraa arrest og har derfor en bred viden om både åbne og lukkede fængsler og arresthuse.

  Kaj Rasmussen
  Kaj Rasmussen har arbejdet 40 år i Kriminalforsorgen - 32 år i Statsfængslet i Horsens, 6 år i Enner Mark Fængsel og 3 år i Sdr. Omme, og derudover har han været med til udformningen af det nyåbnede Storstrøm Fængsel. Kaj Rasmussen har derfor en betydelig indsigt i danske fængslers udvikling i nyere tid, og så er han desuden forfatter til bogen "Fyrre år bag tremmer".

  Rundviser: Skiftende
  Varighed: 75 minutter
  Bemærk at rundvisningerne kan foregå udendørs, så klæd jer gerne på efter vejrforholdene

  Viser 11-20 ud af 99 resultater 1 2 3 4 ... 10