Kalenderoversigt

Se hvad der rører sig i kulturlivet i Horsens
I samarbejde med www.kultunaut.dk
  Alle genrer
  Nulstil
Musik

Wall of Sound Festival

FÆNGSLET, kl. 14-23.45.

28. Maj kl. 14-23.45
Dato: Fredag den 28. og lørdag den 29. maj 2021, kl. 14-23.45. Pris: Fri entré Hjemmeside: Link Sted: FÆNGSLET

Den grønne park foran Fængslet bliver igen i år omdannet til en festivalplads - med flere scener, lækre madboder, spændende oplevelser og intime hyggekroge under Horsens helt egen musikfestival Wall of Sound.

Oplev de mest aktuelle danske navne i historiske omgivelser, hvor fængselsmurene danner et råt og unikt bagtæppe for den fantastisk hyggelige og pulserende stemning. På grund af Corona er festivalen udskudt fra 2020 til 2021. Store danske navne på programmet

Navnene til Wall of Sound 2021 er endnu ikke offentliggjort, men du kan glæde dig til at opleve store danske navne og et aktuelt udvalg af fantastiske musikalske acts. Er du til en anderledes oplevelse, så kan du også afprøve fænomenet Silent Disco, hvor de deltagende får udleveret høretelefoner og herefter, hver især, danser til forskellige beats spillet af live DJ's.

Udover musikken byder Wall of Sound på et væld af andre kunst- og kulturoplevelser, spredt udover festivalpladsen og gemt i hyggekroge indimellem fængselshavens store, gamle træer. Du kan forvente alt fra brætspil til bodypaint.

Festival for de mindste

For tredje år i træk er også børn velkomne på Wall of Sound, da der vil være musik og aktiviteter målrettet det yngste publikum begge eftermiddage. Der er gratis armbånd til børn til og med 12 år. De skal dog være ledsaget af en voksen.

Kulinariske oplevelser under træerne

Hvad enten du er til pomfritter og fadøl eller gourmet og cocktails, så har Wall of Sound det hele! De mange streetfood-boder, øl- og drinkstelte, kaffebarer og snacks-vogne er nøje udvalgt efter kvalitet, fokus på bæredygtighed og selvfølgelig det brede udvalg. Her vil være noget for enhver smag.

Yderligere information

Følg festivalen på Facebook og få alle de seneste nyheder: https://www.facebook.com/wallofsoundfestival

Wall of Sound løber af stablen 28.-29. maj 2021. Du kan købe din billet på wallofsound.dk

Arrangører: Horsens Kommune, KulisseLageret, Horsens & Friends og FÆNGSLET

Andet

Scandic Bygholm Park, Gastro Week

Scandic Bygholm Parkhotel, I perioden fra d. 06.05.21-30.05.21.

30. Maj I perioden fra d. 06.05.21-30.05.21
Dato: Søndag den 30. maj 2021, I perioden fra d. 06.05.21-30.05.21. Pris: Entré: 250 kr Køb/bestil billet
Sted: Scandic Bygholm Parkhotel

Let bagt sandartfilet // Roulade af sprængt perlehøne // Creme Brulee.

Glæd dig til en eksklusiv madoplevelse når Scandic Bygholm Park slår dørene op for Gastro Week. Den fine restaurant emmer af romantik, og den moderniserede herregård taler helt for sig selv. Her kan du lade dine tanker flyve tilbage til hotellets herregårdstid, da både væggene og loftet er holdt i den originale stand fra 1775. Der er uden tvivl en helt særlig stemning og charme over spisestedet.

Romantisk herregårdsstemning i stilrene lokaler

Forkæl dine smagsløg i restauranten, når de dygtige kokke kæler for retterne. Du kan forvente en spændende, kreativ menu, hvor intet er overladt til tilfældighederne. En aften i Scandic Bygholm Parks restaurant er en aften fuld med kærlighed, varme og sjæl.

Menu

Forret: Let bagt sandartfilet på carpaccio af rødbeder, marinerede majroer, røget mandel, og toppet med vinaigrette samt skovsyre.

Hovedret: Roulade af sprængt perlehøne på bund af gulerodspure samt vinterens rodfrugter. Serveres med sauce beurre blanc, pommes marquise og sprøde grønkålschips.

Dessert: Creme Brulee tilsmagt med tonkabønner. Hertil brændt hindbærsorbet, saltkaramel og pastiche.

Gastro Week konceptet er en unik mulighed for at opleve fantastiske lokale restauranter med fokus på kvalitet til en fornuftig pris.

Ønsker du en vegetarisk eller vegansk menu, så kontakt venligst restauranten på tlf. 75 62 23 33 senest dagen før ankomst.

COVID-19: Restauranten følger alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer og beder derfor gæsterne om at vise hensyn til hinanden og medarbejderne.

Vi gør opmærksom på, at hvis der er corona-restriktioner, som påvirker afviklingen af Gastro Week i maj 2021, så vil du få dine penge for købte Gastro Week billetter refunderet. Derfor kan du trygt købe dine billetter allerede nu.

Du skal fremvise din tilsendte billet enten på mobil eller print.
Avisfordele er teknisk arrangør.
Din billet gælder kun til valgte dato og tidspunkt.
TJEK venligst din billet

På scenen

Den grimme Ælling

Horsens Ny Teater, kl. 10.30.

30. Maj kl. 10.30
Dato: Søndag den 30. maj 2021, kl. 10.30. Pris: Entré Køb/bestil billet
Arrangør: Teaterforeningen Horsens Sted: Horsens Ny Teater
Udstillinger

Guidet Rundvisning på Fængselsmuseet

FÆNGSLET, kl. 11 og 12.30.

30. Maj kl. 11 og 12.30
Dato: Søndag den 30. maj 2021, kl. 11 og 12.30. Pris: Entré: 35 kr + entré Hjemmeside: Link Sted: FÆNGSLET

Kom med på en rundvisning i Fængselsmuseet og få et unikt indblik i dansk fængselsliv gennem 153 år. På turen rundt i museet ser du bl.a. celler, rockergang og fængselskirke, mens du lytter til de bedste af vores fortællinger om fanger og fængselsliv.

Rundvisningerne giver en god introduktion til både museet og fængselshistorie, og undertemaerne kan variere fra gang til gang for at inkludere særudstillinger og aktuelle emner.

De guidede rundvisninger er et tilbud for mindre grupper, familier og enkeltpersoner, der ønsker at krydre muligheden for at gå rundt på egen hånd med en personlig fortæller.

Børn kan sagtens deltage og har gratis entré, men skal have booket plads og betale for plads på rundvisningen. Vi anbefaler rundvisningen for børn fra 8 år og op efter.

Rundviser: Skiftende
Varighed: 75 minutter

Bemærk at rundvisningerne kan foregå udendørs, så klæd jer gerne på efter vejrforholdene

Andet

Basketball i Torsted for børn (6-11 år)

Torsted Hallen, kl. 14.15-15.15.

31. Maj kl. 14.15-15.15
Dato: Mandag den 31. maj 2021, kl. 14.15-15.15. Pris: Gratis Køb/bestil billet
Sted: Torsted Hallen

Velkommen til Østerhåb Tigers - byens sejeste hold. Husk at medbringe drikkedunk, sportstøj og indendørs sko. Basketball er rammen, men vi laver en masse forskellige ting, lege og øvelser, så alle bliver dygtigere, og gode til at spille sammen.

Alt sammen med en bold i hænderne!

Arrangeret af Børnebasket Horsens

Andet

Åbent værksted

Horsens Bibliotek, kl. 17-21.

31. Maj kl. 17-21
Dato: Mandag den 31. maj 2021, kl. 17-21. Pris: Fri entré Sted: Horsens Bibliotek

Velkommen til Åbent værksted.

Om du bygger robotter eller programmerer, samler modelfly eller arbejder med stoftryk - det er ikke så vigtigt. Åbent Værksted er en mulighed for at mødes med andre der også har en hobby, de brænder for. Et sted hvor man kan være social omkring sit nørkleprojekt. Man kan få plads til at fordybe sig i sit eget projekt lige som man kan arbejde sammen og inspirere hinanden. Hvis der er interesse for det, kan der også blive plads til demonstrationer, hvor du kan få lov til at vise din hobby frem eller snuse lidt til andres passioner.

For at være med skal du blot tage det du skal bruge under armen og møde op i Værkstedet på Horsens bibliotek. Vi står klar til at tage imod og er altid interesserede i at høre om din hobby

Andet

Hvordan får jeg succes med min klinik?

AkupunkturAkademiet, kl. 09-16.

1. Jun kl. 09-16
Dato: Tirsdag den 1. juni 2021, kl. 09-16. Pris: Køb/bestil billet
Hjemmeside: Link Arrangør: AkupunkturAkademiet Sted: AkupunkturAkademiet

Arrangementsbeskrivelse. Oluf C. Lund kommer til AkupunkturAkademiet 3 gange om året for at give gode råd, tips og idéer.Til dig, som overvejer at starte egen klinik.

 • Til dig, som har besluttet sig for at starte egen klinik og er i gang med forberedelserne.

 • Til dig, som egentlig har opgivet at starte din egen klinik.

 • Til dig, som har en klinik allerede, men som gerne vil have flere kunder. • Oluf vil fortælle om sine erfaringer fra mange års arbejde med iværksættere. Han vil komme "hele vejen rundt" om planer og undersøgelser, lyst og mod til at starte op, etablering af virksomheden, netværk, økonomi og finansiering, branding og markedsføring, valg af rådgivere, gratis vejledning og sparring, iværksætterportaler m.v.

  Der vil i størst muligt omfang blive taget udgangspunkt i deltagernes egen aktuelle situation og der vil blive gode muligheder for at stille spørgsmål undervejs.

  En af dagene vil Oluf medbringe en særlig gæst, som har viden om - og erfaringer med - aktiv og professionel anvendelse af facebook i markedsføringen. Gæsten vil også komme med konkrete idéer og input.

  Målet er at give hver enkelt deltager mod og lyst til at arbejde med opstart eller udvikling af egen klinik. Alle er velkomne. Forhåndskendskab til emnerne er ikke nødvendigt. Det bliver ikke kedeligt.

  Planlagte datoer:
  • 02/03 2021

  • 25/05 2021

  • 10/08 2021  Arrangementerne varer fra kl. 9.00 til kl. 16.00. Ret til ændringer forbeholdes.

  Alle er velkomne. Deltagelse er GRATIS for nuværende studerende ved AkupunkturAkademiet på trin 2 / overbygningen.

  Fakta om Oluf C. Lund: Oluf har arbejdet med iværksættere og iværksætteri i mere end 15 år. I den lokale erhvervsservice (Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande), den regionale erhvervsservice (Væksthus Midtjylland) og hos Aarhus Universitet (business coach for iværksættere i universitetets studentervæksthus i Herning).

  Han har i alle årene arbejdet med vejledning, rådgivning, coaching, sparring og undervisning af iværksættere. I dag driver han egen rådgivningsvirksomhed for iværksættere - blandt andet ordblinde iværksættere - hvor han blandt andet arbejder på et forskningsprojekt, en iværksætterhøjskole, videoer og podcasts for iværksættere, foredrag (efterskoler, biblioteker, konferencer m.v.), et nyt center for iværksættere (forsknings-, udviklings- og læringscenter for iværksættere og iværksætteri), udvikling af ny værktøjer for iværksættere m.v.

  Andet

  Babysalmesang - Hold 3

  Hansted Kirke, kl. 09.15-10.45.

  1. Jun kl. 09.15-10.45
  Dato: Tirsdag den 1. juni 2021, kl. 09.15-10.45. Pris: Ukendt Sted: Hansted Kirke
  Andet

  Babysalmesang - Hold 4

  Hansted Kirke, kl. 11-12.30.

  1. Jun kl. 11-12.30
  Dato: Tirsdag den 1. juni 2021, kl. 11-12.30. Pris: Ukendt Sted: Hansted Kirke
  Musik

  In The Air Tonight

  Horsens Ny Teater, kl. 19.30.

  1. Jun kl. 19.30
  Dato: Tirsdag den 1. juni 2021, kl. 19.30. Pris: Entré: 375 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
  Sted: Horsens Ny Teater
  Viser 41-50 ud af 113 resultater 1 ... 4 5 6 ... 12