Kalenderoversigt

Se hvad der rører sig i kulturlivet i Horsens
I samarbejde med www.kultunaut.dk
    Alle genrer
    Nulstil
Udstillinger

Offentlige omvisning - Sommerudstillingen & Bjørn Nørgaard

Horsens Kunstmuseums Venner, kl. 14.

27. Jun kl. 14
Dato: Søndag den 27. juni 2021, kl. 14. Pris: Entré: 60 kr Sted: Horsens Kunstmuseums Venner

Offentlige omvisninger på Horsens Kunstmuseum henvender sig til alle der er interesseret i at lære mere om museets aktuelle udstillinger og ophængninger. Omvisningerne begynder kl. 14.00 ved museets skranke og er gratis efter betalt entré.

Offentlige omvisning - Sommerudstillingen & Bjørn Nørgaard

Søndag den 27. juni kl. 14.00

v/ kunstformidler Sanne Hvidt

Praktisk information: Omvisningerne er gratis efter betalt entré og påbegyndes ved museets skranke. Det anbefales at bestille billetter på forhånd til omvisningerne på www.horsenskunstmuseum.dk

Andet

Trækketur i skoven. En god aktivitet for hele familien. Lej en rolig Islandsk hest og træk børnene

Fuglsang Rideture, Hele dagen.

26. Jun Hele dagen
Dato: Lørdag den 26. og søndag den 27. juni 2021, Hele dagen. Pris: Pris: 250 kr Sted: Fuglsang Rideture

Trækketur i smuk okkuperet skovområde. Gå en tur med børnene til hest. Gåtur i smuk ugeneret skovområde. Eneste anden trafik er skovens dur. Egern og rådyr. Leje 1 time 250 kr. SMS 20284648 før så alle heste ikke er optaget. Der er ca. 5 km afmærket rute.

Andet

Rideture i skoven for uøvede ryttere på rolige islandske heste

Fuglsang Rideture, kl. 9.45 & 11.

26. Jun kl. 9.45 & 11
Dato: Lørdag den 26. og søndag den 27. juni 2021, kl. 9.45 & 11. Pris: Pris: 400 kr Sted: Fuglsang Rideture

1,25 times ridetur med 50 min. til hest i skidt. Nyd fuglsangen på en rolig tur i skoven i okupreret terræn.En smuk naturoplevelse. For uøvede ryttere. Vægtgrænse Maks. 95 kg.

Andet

Junior Science Camp d. 28. juni på Industrimuseet i Horsens

Danmarks Industrimuseum, kl. 09-14.

28. Jun kl. 09-14
Dato: Mandag den 28. juni 2021, kl. 09-14. Pris: Entré: 100 kr Køb/bestil billet
Arrangør: Insero Sted: Danmarks Industrimuseum

Micro:bit, lysdioder og LEGO Spike. Skal du i 5. eller 6. klasse efter sommerferien, og er du vild med at eksperimentere med ny teknologi? På denne campdag skal du koble Micro:bit og lysdioder samt designe, bygge og programmere LEGO Spike-robotter.

Micro:bit, lysdioder og LEGO Spike

Skal du i 5. eller 6. klasse efter sommerferien, og er du vild med at eksperimentere med ny teknologi?

På denne campdag skal vi beskæftige os med Micro:bit, der er en meget lille computer, som kan programmeres til at lave mange forskellige ting. Du skal prøve at eksperimentere med de fantastiske neopixels, som er nogle specielle lysdioder, der kan lyse og blinke i alle mulige farver. Hvis du har lidt erfaringer med at programmere Micro:bit, er det en fordel, men vi hjælper dig ved at give nogle færdiglavede programmer, som du selv kan ændre og eksperimentere med. Du får også mulighed for at designe, bygge og programmere en LEGO Spike-robot.
Husk en stor madpakke og din egen bærbare computer og mus.

Instruktører på dagen er Torben Baunsøe og Frida B. Martinussen

Har du spørgsmål kontakt venligst Sine B. Martinussen på mail: SIMA@insero.com eller mobil: 41772471

Andet

Feriepap på børnebiblioteket

Horsens Bibliotek, kl. 10-14.

28. Jun kl. 10-14
Dato: Mandag den 28. juni 2021, kl. 10-14. Pris: Fri entré Sted: Horsens Bibliotek

Vi åbner for bibliotekets nye brætspilssamling og spiller en masse af de spændende og sjove brætspil, du fremover kan låne med hjem til familien.

Planen er at vi spiller flg. på skift:

King of Tokyo: Det bliver en intens alle-mod-alle kamp blandt øgler, robotter og aliens om herredømmet over den hjælpeløse by, Tokyo, i det taktiske terningespi, der sætter venskaber på prøve.

Pandemic: Vi tager også kampen op mod 4 dødelige vira, der truer kloden i samarbejdsspillet Pandemic, hvor spillerne får rollen som læger, forskere og ingeniører og rejser Jorden tynd for at redde menneskeheden før det er for sent!

Mysterium: Et mord er begået og én af jer er ofret, der nu skal forsøge at hjælpe de levende med at finde ud af hvem der har gjort det. Problemet er bare at spøgelser er enormt utydelige i deres beskeder, så det bliver ikke helt nemt for de clairvoyante detektiver!

Undervejs skal vi også prøve kræfter med at lave vores egne brætspil, så tag alle dine gode idéer med!

Husk madpakke!

Alder: 8-13 år

Andet

Åbent værksted

Horsens Bibliotek, kl. 17-21.

28. Jun kl. 17-21
Dato: Mandag den 28. juni 2021, kl. 17-21. Pris: Fri entré Sted: Horsens Bibliotek

Velkommen til Åbent værksted.

Om du bygger robotter eller programmerer, samler modelfly eller arbejder med stoftryk - det er ikke så vigtigt. Åbent Værksted er en mulighed for at mødes med andre der også har en hobby, de brænder for. Et sted hvor man kan være social omkring sit nørkleprojekt. Man kan få plads til at fordybe sig i sit eget projekt lige som man kan arbejde sammen og inspirere hinanden. Hvis der er interesse for det, kan der også blive plads til demonstrationer, hvor du kan få lov til at vise din hobby frem eller snuse lidt til andres passioner.

For at være med skal du blot tage det du skal bruge under armen og møde op i Værkstedet på Horsens bibliotek. Vi står klar til at tage imod og er altid interesserede i at høre om din hobby

Andet

Junior Science Camp d. 29. juni på Industrimuseet i Horsens

Danmarks Industrimuseum, kl. 09-14.

29. Jun kl. 09-14
Dato: Tirsdag den 29. juni 2021, kl. 09-14. Pris: Entré: 100 kr Køb/bestil billet
Arrangør: Insero Sted: Danmarks Industrimuseum

Få hovedet i havet og lær at kode med Coding Pirats. Skal du i 5. eller 6. klasse efter sommerferien, og elsker du at gå på opdagelse på stranden og udfolde dig kreativt i den digitale verden? Her kan du både lave en hav-BioBlitz og kode en robot.

Få hovedet i havet og lær at kode med Coding Pirats

Skal du i 5. eller 6. klasse efter sommerferien, og elsker du at gå på opdagelse på stranden og udfolde dig kreativt i den digitale verden?

Vi mødes på Industrimuseet og går sammen til stranden, hvor vi skal lave en hav-BioBlitz sammen med undervisere fra projekt Hovedet i Havet. En BioBlitz betyder, at man tager et 'snapshot' af biodiversiteten. Vi finder alle de dyr, alger og planter vi kan, og derefter undersøger vi dem. Der vil være fokus på arter, habitater, fødekæder samt sjove og spændende historier fra havets verden. Medbring badetøj, så du kan fange krabben, der gemmer sig på det lave vand.
På campdagen skal du også med ombord på Piratskibet med Coding Pirats, hvor du får mulighed for at kode på din computer og programmere robotter til at udføre forskellige handlinger.

Husk at medbringe badetøj og håndklæde, en bærbar computer og mus samt en stor madpakke (eller bestil sandwich og juice fra Café GRUS i tilmeldingen)

Instruktøre denne campdag er fra Hovet i havet og Coding Pirats Horsens

Har du spørgsmål så kontakt venligst Sine B. Martinussen på mail: sima@insero.com eller mobil: 41772471

Andet

Sangaften - kom og syng med! I Østbirk kirke

Østbirk Kirke, kl. 17-18.

29. Jun kl. 17-18
Dato: Tirsdag den 29. juni 2021, kl. 17-18. Pris: Ukendt Sted: Østbirk Kirke

Hansted, Østbirk og Yding er gået sammen om at sørge for, der kan blive sunget af hjertens lyst alle tirsdage hen over sommeren! Vi synger sammen en god halv times tid - i enten Yding, Hansted eller Østbirk.

Sangene henter vi fra den danske sangskat. Vi slutter af med en øl / vand til alle.

De gange, hvor sangaftenen foregår udendørs, vil der være sat stole op.
Tilmelding er ikke nødvendig - bare mød op og syng med!

Hjertelig velkommen!

Andet

Elevklinik

AkupunkturAkademiet, kl. 09-17.

30. Jun kl. 09-17
Dato: Onsdag den 30. juni 2021, kl. 09-17. Pris: Køb/bestil billet
Hjemmeside: Link Arrangør: AkupunkturAkademiet Sted: AkupunkturAkademiet

Arrangementsbeskrivelse. Supervisor: Camilla Gliemann / Zhang Hui. I løbet af dagen behandler 2 grupper på max.

4 studerende op til 8 udefrakommende patienter under løbende supervision af uddannet akupunktør. Hver behandling tager halvanden time, så der er god tid til at gå i dybden med både diagnose og praktiske færdigheder. Vi benytter os ud over nåle akupunktur af de fleste TCM teknikker som f.eks. akupressur, moxibustion, el-akupunktur, fire-cupping osv

Alle Akupunkturstuderende er velkomne til at tage praktik i AkupunkturAkademiets Elevklinik. Er du akupunkturstuderende fra en anden akupunkturskole end AkupunkturAkademiet beder vi dig kontakte os på post@akupunkturakademiet.dk for yderligere information og aftale.

Er du interesseret i at modtage en behandling af vores dygtige studerende under kyndig supervision af vores erfarne undervisere, kan du booke en tid her Prisen er 150,- per gang

Andet

Lav din egen T-shirt eller mulepose

Horsens Bibliotek, kl. 10-12.

30. Jun kl. 10-12
Dato: Onsdag den 30. juni 2021, kl. 10-12. Pris: Fri entré Sted: Horsens Bibliotek

"Hey fed T-shirt.! " - "Tak, den har jeg selv lavet".

Kom og design dit eget tryk til en T-shirt eller mulepose, når vi går i værkstedet og sætter gang i vores vinylcutter. Du skal selv have din egen bærbar computer med, som du skal bruge til at designe lige netop det tryk, du ønsker. Vi har en T-shirt eller mulepose klar og glæder os til lave nogle fede tekstiltryk sammen med dig.

Alder: Fra 8 år

OBS! Hvis du ikke nåede at få billet til arrangementet, så laver vi tryk på muleposer i vores sommerklub torsdag den 7. juli. For at deltage i sommerklubben skal du dog være mindst 10 år

Viser 11-20 ud af 113 resultater 1 2 3 4 ... 12