Kalenderoversigt

Se hvad der rører sig i kulturlivet i Horsens
I samarbejde med www.kultunaut.dk
    Alle genrer
    Nulstil
Andet

Dåbsklude - strikkeklub

Torsted Kirke, kl. 19-21.

3. Jun kl. 19-21
Dato: Man. d. 3. juni 2019, kl. 19-21. Pris: Ukendt Sted: Torsted Kirke

Hver den første mandag i måneden - skiftevis om formiddagen og om aftenen - mødes man i Sognehuset for at strikke og hækle dåbsklude til alle børn, der døbes i Østerhåb og Torsted Kirker.

Herudover strikkes der også huer, sokker og tæpper til børn indlagt på fødeafdelinger og på afdelinger til for tidligt fødte børn. VI har mønstre, opskrifter og garn - DU skal selv medbringe strikkepinde størrelse 2,5 eller 3,0

Andet

Morgensang

Torsted Kirke, kl. 09-11.

4. Jun kl. 09-11
Dato: Tir. d. 4. juni 2019, kl. 09-11. Pris: Ukendt Sted: Torsted Kirke

V/ Kristine Nissen (organist) og Lisa Bondo (kirkesanger). Vi mødes i Torsted Kirke kl. 9.00 til en halv times morgensang, en fortælling eller lidt orgelmusik og fortsætter i Sognehuset med et rundstykke og en kop kaffe.

Vel mødt til en fornøjelig start på dagen!

Andet

Grundlovsfesten - vi synger sommeren ind

Sønderbro Kirke, kl. 14.

5. Jun kl. 14
Dato: Ons. d. 5. juni 2019, kl. 14. Pris: Ukendt Sted: Sønderbro Kirke

Vi fejrer grundlovsdag og sommer i Sønderbro Kirke Vi begynder i kirken med en lille andagt v. Tine Bonde Klausen. Årets grundlovstale bliver holdt af formand for Landsforeningen af menighedsråd, Søren Abildgaard. Musik v. kirkens kor og organist.

Menighedsrådet er vært ved en forfriskning og alle er velkomne!

Andet

Kirkens Korshærs strikkedamer

Østbirk Kirke, kl. 14-16.

5. Jun kl. 14-16
Dato: Ons. d. 5. juni 2019, kl. 14-16. Pris: Ukendt Sted: Østbirk Kirke

Kirkens Korshærs strikkedamer v/Olga Nielsen.

Andet

Grundlovsdebat på Fængslet

FÆNGSLET, kl. 14.30-21.

5. Jun kl. 14.30-21
Dato: Ons. d. 5. juni 2019, kl. 14.30-21. Pris: Entré: Standardbillet 250 kr. | Studiebillet 100 kr. Køb/bestil billet
Hjemmeside: Link Sted: FÆNGSLET

Kom til Grundlovsdebat på FÆNGSLET med bl.a. Anders Lund Madsen, Iben Maria Zeuthen, Knud Romer, Martin Krasnik, Ditte Giese, Natasha Al-Hariri, Anne Sophia Hermansen og Kirsten Birgit og Rasmus Bruun fra Den Korte Radioavis.

De skarpe debattører sætter i år fokus på ytringsfrihed til et brag af en grundlovsdebat den 5. juni.

Grundlovstalen er skiftet ud med dialog, debat og dybdeborende underholdning, når FÆNGSLET og Fængselsmuseet inviterer til Grundlovsdebat den 5. juni 2019. Anders Lund Madsen er konferencier, og Iben Maria Zeuthen er ordstyrer, når dygtige debattører som Knud Romer, Ditte Giese, Martin Krasnik, Natasha Al-Hariri, Anne Sophia Hermansen diskuterer aktuelle emner under grundloven. Til slut kigger Kirsten Birgit fra Den Korte Radioavis forbi med sit bud på en grundlovstale.

Er empatien under pres?
I år er temaet "Ytringsfrihed i den offentlige debat - er empatien under pres?" Vi zoomer ind på emnet og undersøger hvilke strømninger, der er i gang i samfundet lige nu.

Krænkelseskultur, politisk korrekthed og minoritetsdiskrimination er blot nogle af de fænomener, der har fæstnet sig i den offentlige debat de sidste par år. Styrker regeringens Ytringsfrihedskommission ytringsfriheden, eller begrænses den i virkeheden med det nye tiltag? Giver de sociale medier os øgede muligheder for at ytre os på lige fod med politikere og markante meningsdannere? Gør den digitale distance det sværere for os at relatere til dem, vi taler med? Er det rigtigt, når medier, arbejdstilsyn og privatpersoner taler om en ny krænkelseskultur, som udfordrer medfølelsen for vores medmennesker? Og hvad betyder det for det store fællesskab? Sætter den digitale distance empatien under pres? Og udfordrer mediernes muligheder den grundlov, vi alle læner os op ad som den store fællesnævner?

FÆNGSLET har tidligere været et sted med meget lukkede døre, men vi har åbnet dørene op - og nu åbner vi også op for debat og dialog, når debattørerne i fællesskab med publikum undersøger spændingsfladerne mellem grundlovens ytringsfrihed og nutidens digitaliserede verden.

Så glæd dig til en eftermiddag fyldt med vigtig debat og skarpsindig underholdning og gør dig klar til at blive udfordret på dine holdninger!

Andet

Pusterummet

Hansted Kirke, kl. 17.

5. Jun kl. 17
Dato: Ons. d. 5. juni 2019, kl. 17. Pris: Ukendt Sted: Hansted Kirke

Lundum og Hansted pastorat forsøger at skabe pusterum i en travl hverdag. Nogle hverdage i foråret er valgt ud, hvor Hansted kirke åbner dørene for børnefamilier og andre, der kan have brug for et pusterum sammen med nye og gamle venner.

Arrangementerne varierer i indhold, men rammen er den samme fra gang til gang: Vi mødes kl. 17:00 i kirken, hvor der er et lille oplæg eller andagt - ofte med bevægelse - og fællessang, inden vi efterfølgende spiser sammen i Kirkehuset. Det er gratis at deltage, men vi vil gerne bede jer melde jer til - med antal børn og voksne. Tilmelding (senest d. 2/6) skal foregå til Anine Henriques på mail: hanstedkirke.anine@gmail.com

Andet

Motionstur med Fodslaw Silkeborg

Mødested, kl. 19.

5. Jun kl. 19
Dato: Ons. d. 5. juni 2019, kl. 19. Pris: Gratis Sted: Mødested

Motionstur på ca. 2 - 2,5 time.

Andet

Mindfulnes m. MediYOGA

Rådhustorvets SundhedsTeam, 10 kursusdage kl. 15.

21. Maj 10 kursusdage kl. 15
Dato: Ons. d. 3. april til ons. d. 5. juni 2019, 10 kursusdage kl. 15. Pris: Pris: 300 kr Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: Sundhedsteamets Oplysningsforbund Sted: Rådhustorvets SundhedsTeam

Mindfulness med inspiration fra Mediyoga: - et kursus i fysisk og mental sundhed! Føler du dig stresset, har du hovedpine eller smerter, eller har du bare lyst til at vedligeholde mental og kropslig sundhed?

Du vil blive guidet i øvelser og teknikker, der kan bidrage til at opleve ro, velvære og overskud. Gennem øvelser får du opmærksomhed på kroppen i ro og bevægelse. Du bevæger dig i roligt tempo og styrker smidighed i krop og muskler. Meditation og yogaøvelser skaber ro og balance i krop og sind. Du vil komme til at meditere på forskellige måder, og bevæge de korpsdele, der er mulige for dig, og i det omfang det er muligt. Afspænding, hvor kroppen er helt i ro, er en del af træningen. Du vil komme til at arbejde med åndedrættet på forskellige måder. Mindfulness og Mediyoga er begge metoder, der er forskningsbaceret. Underviser, Marianne Troense, er fysioterapeut med videreuddannelse ogmangeårig erfaring i Fysioterapi, Mindfulness og Kropsbaseret Mindfulness. Vi tilbyder kurset i samarbejde med Polioforeningen og Ulykkespatientforeningen, Kurset vil foregå onsdage kl. 15 - 16.30, start onsdag d. 3. april 2019. 10 mødegange, pris kr. 300,00 pr. pers. Max. 8 deltagere. Det foregår på Rådhustorvet 21, 3. sal, Horsens. Der er elevator. Hold 19227

Udstillinger

Formidleren fortæller

FÆNGSLET, kl. 11.

6. Jun kl. 11
Dato: Tor. d. 6. juni 2019, kl. 11. Pris: Gratis når entré er betalt Sted: FÆNGSLET

Har du lyst til at gå på opdagelse i fængselshistorien og Fængselsmuseet? Så kom med og lad dig overraske, når en af Fængselsmuseets formidlere på en kort tur i museet tager fat på et emne, som optager dem lige nu og viser genstande frem fra magasinerne.

Musik

Musikskolens Big Band giver koncert på Kulisselageret

Kulisselageret, kl. 19.30.

6. Jun kl. 19.30
Dato: Tor. d. 6. juni 2019, kl. 19.30. Pris: Entré: 20 Arrangør: Horsens Musikskole Sted: Kulisselageret

Kom og oplev Musikskolens Big Band give en forrygende koncert, hvor alle er i topform :-) Dørene åbnes kl. 19:00.

Viser 21-30 ud af 90 resultater 1 2 3 4 ... 9