Kalenderoversigt

Se hvad der rører sig i kulturlivet i Horsens
I samarbejde med www.kultunaut.dk
    Alle genrer
    Nulstil
På scenen

Pejseshow 2019

Hotel Pejsegården, kl. 20.

7. Sep kl. 20
Dato: Lørdag den 7. september 2019, kl. 20. Pris: Entré Køb/bestil billet
Sted: Hotel Pejsegården

Velkommen til årets show på Pejsegården. Når Pejsen skyder på det hele, går det ikke stille for sig! Gode grin, musik, en ordentlig portion humor - en unik blanding af revy, show, sang musik.

Hvem kan sige Pejseshow Hotel Pejsegården uden så at nævne Pejsegårdens legendariske carvery buffet, dans til den lyse morgen, drinks cocktails i den roterende bar ikke mindst Jasons stemningsfyldte "sing along" piano lounge, hvor alle samles om flyglet
Medvirkende: Mikkel Schrøder - Sara Gadborg - Christine Astrid - Gordon Kennedy

Arrangementet kan så kombineres med overnatning, kontakt Pejsegården på tlf: 7575 1766

Musik

Wall of Sound

FÆNGSLET, Fre-lør.

6. Sep Fre-lør
Dato: Fredag den 6. og lørdag den 7. september 2019, Fre-lør. Pris: Køb/bestil billet
Hjemmeside: Link Sted: FÆNGSLET

Den grønne park foran Fængslet bliver igen i år omdannet til en festivalplads med flere scener, lækre madboder, spændende oplevelser og intime hyggekroge under Horsens helt egen musikfestival Wall of Sound.

De første navne er allerede offentliggjorte, og du kan glæde dig til at opleve Phlake, Topgunn, Den Sorte Skole (DJ-sæt), KOPS, Velvet Volume og mange flere

https://www.facebook.com/wallofsoundfestival

www.wallofsound.dk

Arrangører: Horsens Kommune, KulisseLageret, Horsens & Friends og FÆNGSLET

Andet

Naturens dag: På sporet af en øde ø

Østlig ende af Elbækskovvej, Stensballe, kl. 10.30.

8. Sep kl. 10.30
Dato: Søndag den 8. september 2019, kl. 10.30. Pris: Fri entré Arrangør: Naturcenter Ulvedal Sted: Østlig ende af Elbækskovvej, Stensballe

Kom med på tur gennem Elbæk Skov til den øde ø "Troensø". Undervejs besøger vi en ægte borgruin og hører om naturen og stenalderfolket ved fjorden. På øen går vi på skattejagt og hører om spiselig natur.

Andet

Lad kreativiteten blomstre - ved Lærke Egefjord

Horsens Kunstmuseum, kl. 13.

8. Sep kl. 13
Dato: Søndag den 8. september 2019, kl. 13. Pris: Entré: Pris 250 kr Sted: Horsens Kunstmuseum

Få en unik sommeroplevelse, når Horsens Kunstmuseum slår dørene op til en eftermiddag i kreativitetens tegn.

Drømmer du om at lukke kunsten og kreativiteten ind i dit liv? Eller at genfinde dit kreative jeg? Denne dag tager dig med på en rejse, hvor du kommer til at udforske din kreativitet på en mindful måde.

Vi byder velkommen til Lærke Egefjord, der med en baggrund som læge, hjerneforsker, mindfulnessinstruktør og udøvende billedkunstner vil give dig et indblik, hvordan kunst og kreativitet kan dæmpe symptomer på eksempelvis stress, angst, depression og demens og åbne for et liv i harmoni og balance.

Samtidig bliver du klogere på, hvorfor vi ofte anser kreativteten som noget, der forbeholdt nogle særligt udvalgte, og på hvordan du selv skaber de optimale rammer for at opleve den boble af flow og livsglæde, en kreativ stund kan give dig.
Dagen byder efterfølgende på en mindfulness-meditation med udgangspunkt i farvernes forunderilge verden som forberedelse på forskellige guidede kreative øvelser. Her får du mulighed for at få styrket dit kreative selvværd og redskaber til at leve et aktivt kreativt liv. For ALLE er kreative. Men nogle gange er det en kunst at finde vejen dertil.

PRAKTISKE INFORMATIONER:
Søndag den 8. september kl. 13-16 på Horsens Kunstmuseum. Pris 250 kr. inkl. kaffe og vand, frugt og chokolade. Begrænset antal pladser. Horsens Kunstmuseum står for alt materialet til workshoppen, så mød blot op som du er

Andet

Kæmpe loppemarked på FÆNGSLET Horsens

FÆNGSLET, lør og søn kl. 10-16.

7. Sep lør og søn kl. 10-16
Dato: Lørdag den 7. og søndag den 8. september 2019, lør og søn kl. 10-16. Pris: Entré: 20 (Børn under 12 år gratis) Hjemmeside: Link Sted: FÆNGSLET

Velkommen til habengut marked. Der er hyggelig markedsstemning og mulighed for at gøre et rigtig kup. Altid store smil, venlige priser og det bedste udvalg.

BÅDE LØRDAG OG SØNDAG 7. & 8. SEPTEMBER KL. 10-16.

Velkommen til habengut marked - kæmpe Loppemarked på 'Fængslet' lørdag og søndag d. 7. & 8. september 2019 kl. 10-16.

Her sælges der ud af guldet fra gemmerne og der er mulighed for at gøre rigtig gode kup.

Her sælges møbler, retro, vintage, keramik, nips, tøj, finurligheder, smykker, stort og småt og alt mellem himmel og jord.

Der er food trucks der serverer den lækreste mad og dejlige drikkevarer.

De skønneste lopper og venlige priser.

Vi glæder os til at se jer til en dejlig loppeweekend :)

På scenen

Sandheden om Nordkorea

Brædstrup Bibliotek, kl. 19.

9. Sep kl. 19
Dato: Mandag den 9. september 2019, kl. 19. Pris: Entré: 80 kr Køb/bestil billet
Arrangør: Horsens Bibliotek Sted: Brædstrup Bibliotek

Få en unik førstehåndsberetning fra en ellers lukket verden.

Som den første danske forfatter har Jesper Grønkjær lavet interviews med nordkoreanske afhoppere. De fortæller om menneskehandel, drab, tortur - og det samfund som Jesper blev nægtet at se. Jesper Grønkjær fortæller rystende beretninger fra dem, som har siddet i politiske fangelejre, om afhoppernes flugt igennem Kina, Thailand, Cambodja og Sydkorea. Er vi på randen af en krig med Nordkorea, er det spil for galleriet - eller er det os, der ikke vil forstå deres måde at se verden på? Bidrager vi i virkeligheden til at holde den nordkoreanske befolkning isoleret fra omverden? I medierne udtaler en lang række eksperter sig på området. Men kun få af disse har selv været i Nordkorea. Det har Jesper Grønkjær.

I samarb. med DOF Brædstrup Aftenskole

Andet

Facebook

Horsens Bibliotek, kl. 10.

10. Sep kl. 10
Dato: Tirsdag den 10. september 2019, kl. 10. Pris: Entré: 30 kr Køb/bestil billet
Sted: Horsens Bibliotek

Du får en introduktion til, hvad man kan bruge Facebook til.

Hvordan man fx søger personer, grupper mm. frem, laver opslag, og hvordan du bliver fortrolig med dens funktioner som tagging

Andet

Babysalmesang

Hansted Kirke, kl. 10.30-12.

10. Sep kl. 10.30-12
Dato: Tirsdag den 10. september 2019, kl. 10.30-12. Pris: Ukendt Sted: Hansted Kirke

Efteråret 2019 byder på hele to hold Babysalmesang - første hold er 8 gange frem til midt oktober; andet hold starter op efter efterårsferien. Vi synger for babyerne, danser med dem, vugger dem i tæpper og laver fagter til børnesange og salmer.

Vi stimulerer sanserne med tørklæder, sæbebobler og rasleæg, så vi sammen bliver fortrolige med kirkens fordybende rum og sange. Det kræver ingen særlige forudsætninger at være med, for netop dit barn synes, at din stemme er den smukkeste. Babyer mellem 2 og 12 måneder er velkommen sammen med mor, far eller en bedsteforælder. Vi synger i 30-40 minutter, og går derefter ned i kirkehuset og drikker en kop the/kaffe og spiser en småkage. Her sidder vi ofte i en lille time og snakker om alt mellem himmel og jord. "Det er ligesom en (ekstra) mødregruppe", siger mødrene. Kirkesanger og musikpædagog Anine Henriques står for babysalmesangen. Hun har mange års erfaring med musikundervisning af både børn, unge og voksne. Forløbet koster i alt 100 kr., som betales første gang vi mødes. 8 tirsdage kl.10.30-12.00 i Hansted kirke og kirkehus Datoer: HOLD 1: 20/8 - 27/8 - 3/9 - 10/9 - 17/9 - 24/9 - 1/10 - 8/10 HOLD 2: 22/10 - 29/10 - 5/11 - 12/11 - 19/11 - 26/11 - 3/12 Tilmelding og spørgsmål til Anine Henriques på mail: hanstedkirke.anine@gmail.com

Andet

Babysalmesang

Østbirk Kirke, kl. 10-11.

11. Sep kl. 10-11
Dato: Onsdag den 11. september 2019, kl. 10-11. Pris: Ukendt Sted: Østbirk Kirke

Det er gratis at deltage, men af hensyn til planlægning er tilmelding nødvendig. Tidspunkt: Onsdag kl. 10.00 - ca. 11.00 i Østbirk kirke.

Vi synger ca. ½ time og har derefter hyggeligt samvær med kaffe og te Aldersgruppe: 0-10 mdr. Medbring: Dyne som barnet kan ligge på Tilmelding: Hos kirkesanger Sara G. Tranberg. Tlf:86157069 eller mail: sgtranberg@gmail.com

Andet

Højskoleformiddag - One Dollar Man

Sønderbro Kirke, kl. 10-13.

11. Sep kl. 10-13
Dato: Onsdag den 11. september 2019, kl. 10-13. Pris: Ukendt Sted: Sønderbro Kirke

Ole Sønnichsen, forfatter bag bogen "One Dollar Man", kommer og fortæller historien om danskeren, der ændrede 2.verdenskrig. Højskoleformiddage arrangeres i samarbejde med FOF. Pris: 725 kr. for hele sæsonen.

Tilmelding direkte til FOF på tlf: 76258988, hold nr. 195782

Viser 51-60 ud af 229 resultater 1 ... 5 6 7 ... 23