Kalenderoversigt

Se hvad der rører sig i kulturlivet i Horsens
I samarbejde med www.kultunaut.dk
    Alle genrer
    Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
12/7 2017
Mosstock Festival
Fmd. Niels Godrum, Klostermøllevej 25
8660 Skanderborg
Tlf: 75 75 44 51 Fax: 75 75 44 52

Yderligere information: Hjemmeside

Danmarks ældste og største amatørmusikfestival. 20 min. fra Horsens - Silkeborg - Skanderborg. Vej nr. 461


Musik

Koncert med Amalie Thørholm og band

Mosstock Festival, kl. 21.

1. Aug kl. 21
Dato: Torsdag den 1. august 2019, kl. 21. Pris: Entré: 175 kr Sted:

Amalie Thørholm byder indenfor til ny sprød dansk musik, med kærlige hints til en ikke så fjern fortid. Moderne singer-songwriter tilsat tilsat elektroniske elementer. Med sin store vokal, personlighed og karisma er hun en artist der fungerer perfekt live.

Musik

Mosstock Festival

Mosstock Festival, Tor-lør.

1. Aug Tor-lør
Dato: Torsdag den 1. til lørdag den 3. august 2019, Tor-lør. Pris: Ukendt Sted:

Mosstock Festival er Nutidens Musik med Fremtidens band.

Festivalen satte sig på landkortet i juni 1971 på marken ved Mossø omringet af Gudenåen og skønne naturomgivelser - og ikke et eneste år siden har Midtjyllands sensommer manglet landets første amatørmusik-festival

Det hele startede med nogle brædder på marken som scene, efter inspiration fra Woodstock-festivalen. Formanden Niels Godrum grundlagde herfra en dansk rockfestival, hvor rammerne blev sat af musikerne selv. Mosstock sætter rammen for, at I kan opleve ny fortolket og originalt musik af endnu ukendte kunstnere, som brænder for at træde igennem. Hvert år spiller over 20 bands på festivalens scene. Alle bands er hovednavne, og publikum nyder deres musikalitet og entusiasme. Flere stjerne har i årenes løb stået på Mosstock-scenen inden de blev rigtig kendte, Marie Frank, Saybia, Emmelie de Forest, Go Go Berlin.

Mosstock Festival sætter rammen for kultur i naturen, så I kan slappe af, nyde hinanden, drikke en kølig drik i det grønne - og høre musik. Vi garanterer hyggelig stemning og stor nærhed med hinanden i festivalens mange oaser med stakitter og sommerblomster. Der er plads til alle, ung som gammel, lille som stor. Mosstock er Fællesskab! med Musik, Hygge og dine Venner i Festival-stemning. Mosstock Festival er unik, der er ingen magen til.

Tid: 1. weekend i august, 2. 3. & 4. august 2018

Sted: Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg (på marken langs Gl. Ryevej). Kun 20 minutter fra Skanderborg, Horsens og Silkeborg.

Facebook: https://www.facebook.com/mosstockfestival/