Kalenderoversigt

Se hvad der rører sig i kulturlivet i Horsens
I samarbejde med www.kultunaut.dk
    Alle genrer
    Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
15/3 2017
Dystopia Entertainment
Mørkedalsvej 28
7100 Vejle
Tlf: 51442639

Yderligere information: Hjemmeside

Dystopia Entertainment er bosat i Vejle og består af en gruppe kreative sjæle som elsker at skabe oplevelser for andre. Den gode historie og gæstens inddragelse er hovedfokus i vores arrangementer


Andet

Dystopia Horror Run

Dystopia Entertainment, kl. 20.30-23.

24. Aug kl. 20.30-23
Dato: Lørdag den 24. august 2019, kl. 20.30-23. Pris: Pris: 5 km run: juli - 315 kr / august - 365 kr / i døren - 415 kr 1 mile walk: juli - 215 kr / august - 245 kr / i døren - 295 kr Hjemmeside: Link Sted:

Et horrorbaseret oplevelsesløb for personer der elsker gys og adrenalin. Du løber i en post-apokalyptisk verden, der vrimler med frådende zombier og mutanter. Løbet foregår om aftenen/natten og der er 2 ruter: 5 km eller 1 mile.

I år kan du opleve fortællingen 'APOCALYPSE'. Mørkedalen skov er raseret og fyldt med død og ødelæggelse efter en atomkatastrofe har ramt. Kan du overleve turen gennem den radioaktive skov og undgå berøring fra de levende døde mutanter der vrimler rundt i katastrofeområdet?

Du kan i år vælge mellem to forskellige ruter:

5 km RUN
Vores "klassiske" 5 km motionsløb gennem skov og kuperet terræn, hvor du udfodres på konditionen, såvel som psyken, og presses til det yderste. Som løber på 5 km ruten får du 3 liv i form af plaststrimler, som sættes i buksekanten. Hvert af disse liv svarer til 5 minutter som bliver fratrukket løbstiden ved mål. Det gælder derfor om at beholde så mange som muligt! Zombierne vil undervejs forsøge at tage disse liv fra dig, så undgå at komme i nærkontakt med dem - hvis du kan! Der vil desuden være diverse forhindringer, effekter og udfordringer undervejs.

1 mile WALK
Den kortere rute er mindre fysisk udfordrende, men har ligesom 5 km ruten fuld fokus på chok og uhygge. Oplev et sandt skrækscenarie i den mørke skov, når du prøver at undgå zombier, mutanter og hvad der ellers skjuler sig i natten...

Læs mere om horror run og tilmeld dig her: www.dystopia.dk/horror-run

På scenen

Dystopia Haunted House

Dystopia Entertainment, kl. 18.30-23.

27. Sep kl. 18.30-23
Dato: Fredag den 27. september til lørdag den 2. november 2019, kl. 18.30-23. Pris: Entré: Online/i døren: standard - 195 kr / 245 kr intense - 245 kr / 295 kr extreme - 400 kr / 450 kr Hjemmeside: Link Sted:

En horrorlabyrint, hvor man som gæst går man gennem en serie skræmmende rum. Oplevelsen er en form for interaktiv totalteater med skuespillere i kostume og makeup, kombineret med special-designet lyd, lys, installationer og praktiske effekter.

Oplevelsen er bl.a. baseret på forskning i horrorpsykologi gennem vores samarbejde med Aarhus Universitet. Med 6 års erfaring og over 40.000 skræmte gæster, har vi endnu engang arbejdet hårdt for at skabe den ultimative horroroplevelse!

Vælg mellem tre skræmmeniveauer: STANDARD, INTENSE og EXTREME.

I dette års DYSTOPIA Haunted House- INFERNO skal du rejse gennem dødsriget for at frelse din sjæl. Konfrontér Mørkets Fyrste i helvede - og se om du kan komme levende ud på den anden side. Undervejs på din færd gennem helvede vil du blive konfronteret med dine synder og du skal vise dit værd. Kan du klare dig gennem alle 9 niveauer af INFERNO, eller må du give fortabt undervejs og tilbringe evigheden i pinsel og mørke? Tør du besøge os? Se tidligere års videoer længere nede på siden og bedøm selv...

Læs mere om oplevelsen og tilmeld dig her: www.dystopia.dk/haunted-house