Kalenderoversigt

Se hvad der rører sig i kulturlivet i Horsens
I samarbejde med www.kultunaut.dk
    Alle genrer
    Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
7/9 2011
Café Dolly
Havnen 15
8700 Horsens
Tlf: 7562 3481

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.859, Lon 9.86029
Åbent: Man-Lør fra kl. 11 og til vore gæster går hjem! Lukket søn- og helligdage

Dollys er en familiedrevet restaurant, café og bar der, siden 1993, har sat en ære i at lave lækker dansk mad fra bunden. Hos Café Dolly er de gode danske råvarer i fokus, og kvalitet vil altid blive prioriteret over indkøbsprisen.

Dollys er især kendt for sin specialitet, stegt flæsk og persillesovs, men der findes også mange andre interessante danske lækkerier på restaurantens frokost og middagsmenuer, som løbende tilpasses årstidens råvarer og sæsonens specialiteter.

Café Dolly ligger i en historisk bygning på adressen, Havnen 15. Bygningen, som er opført tilbage i 1911, var havnearbejdernes varmestue - stedet hvor de tilbragte ventetiden mellem jobs. Deres bedre halvdele især, var glade for, at deres partnere nu kunne bruge ventetiden i varmestuen, frem for i havnens udskænkningsknejper.

I dag nyder Dollys godt af bygningens placering, hvor der er god udsigt til havnebassinet, og masser af plads til både udeservering og parkering


Musik

Gato Negro spiller på Dollys Terrasse

Café Dolly, kl. 20.

26. Jul kl. 20
Dato: Fredag den 26. juli 2019, kl. 20. Pris: Fri entré Sted:

Trioen Gato Negro hylder festen og livet med afro-cubanske rytmer, besnærende melodier og en pulserende smeltedigel af latin-genrer fra són til cumbia og bossa nova. Så vidt vejret tillader foregår koncerten på Dollys terrasse.

Musikken fremføres af tre all-stars fra den danske verdensmusik-scene og den internationalt anerkendte sanger Mike Hecchi flankeres i denne konstellation af Michell Boysen på kontrabas og Bo 'Bojo' Johansen på percussion.
Denne dag er det mod normalen muligt at booke bord udenfor, husk at bestille bord til spisning et par timer før koncerten starter. Man er også velkommen til koncerten selvom man ikke spiser på Dollys, dog er det ikke muligt at booke bord uden spisning

Musik

Backhouse Symphony spiller irsk folkemusik på Dollys

Café Dolly, kl. 20.

19. Okt kl. 20
Dato: Lørdag den 19. oktober 2019, kl. 20. Pris: Fri entré Hjemmeside: Link Sted:

Lokale Backhouse Symphony spiller autentisk irsk folkemusik fra kl. 20. Alle er velkomne også selvom man ikke spiser på Dollys. Gratis entré.

Musik

Elvis and the Teddybears

Café Dolly, kl. 21.

29. Nov kl. 21
Dato: Fredag den 29. november 2019, kl. 21. Pris: Fri entré Sted:

Dollys husorkester spiller op til julefrokost på Dollys, husk bordbestilling i god tid før koncerten begynder kl. 21. Denne dag har vi kun julefrokost. Der må danses denne dag;-).