Kalenderoversigt

Se hvad der rører sig i kulturlivet i Horsens
I samarbejde med www.kultunaut.dk
    Alle genrer
    Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
7/9 2011
Café Dolly
Havnen 15
8700 Horsens
Tlf: 7562 3481

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.859, Lon 9.86029
Åbent: Man-Lør fra kl. 11 og til vore gæster går hjem! Lukket søn- og helligdage

Dollys er en familiedrevet restaurant, café og bar der, siden 1993, har sat en ære i at lave lækker dansk mad fra bunden. Hos Café Dolly er de gode danske råvarer i fokus, og kvalitet vil altid blive prioriteret over indkøbsprisen.

Dollys er især kendt for sin specialitet, stegt flæsk og persillesovs, men der findes også mange andre interessante danske lækkerier på restaurantens frokost og middagsmenuer, som løbende tilpasses årstidens råvarer og sæsonens specialiteter.

Café Dolly ligger i en historisk bygning på adressen, Havnen 15. Bygningen, som er opført tilbage i 1911, var havnearbejdernes varmestue - stedet hvor de tilbragte ventetiden mellem jobs. Deres bedre halvdele især, var glade for, at deres partnere nu kunne bruge ventetiden i varmestuen, frem for i havnens udskænkningsknejper.

I dag nyder Dollys godt af bygningens placering, hvor der er god udsigt til havnebassinet, og masser af plads til både udeservering og parkering


Musik

Elvis and The Teddybears

Café Dolly, kl. 12.

15. Dec kl. 12
Dato: Lør. d. 15. december 2018, kl. 12. Pris: Fri entré Hjemmeside: Link Sted:

Dollys elsker Elvis

Legendariske "Elvis and the Teddybears" koncert på Dollys - Bandet der består af David Robb, Kurt Hjortshøj, Lars Bruhn, Dan Jensen samt Jonathan Jensen; har mere end 30 år på bagen og er kendt over det ganske land.

klokken 12.00 fyrer Elvis and the Teddybears op under kedlerne til et forrygende show, der leder tankerne hen på Elvis hæderkronede dage i Las Vegas.

Selvom man ikke er inkarneret Elvis fan med kuglelejer i hofterne, er Elvis and Teddybears altid en fest på dollys.

Man behøver ikke spise her for at være med til festen, hvis man ikke ønsker at spise, er det desværre ikke muligt at bestille bord på forhånd.

Dog er det en rigtig god idé at bestille bord i god tid, men man er også velkommen til at kigge ind på dagen.

Ud på eftermiddagen forlader Elvis bygningen, men du er en oplevelse rigere