Kalenderoversigt

Se hvad der rører sig i kulturlivet i Horsens
I samarbejde med www.kultunaut.dk
    Alle genrer
    Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
9/4 2002
Møldruphus
Højlundvej 26, Voervadsbro
8660 Skanderborg
Tlf: 75 78 20 11, 26 60 57 37

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.0388, Lon 9.67208


Udstillinger

Maj-udstilling hos Marie Drewes

Møldruphus, kl. 13.

30. Maj kl. 13
Dato: Fredag den 1. til søndag den 31. maj 2020, kl. 13. Pris: Fri entré Hjemmeside: Link Sted:

Vi indbyder kunstforeninger, kunstinteresserede, venner af huset og alle, der bare har lyst til at kigge ind. For de kunstforeninger der måtte have lyst til at "få en dag ud af det", tilbyder vi mulighed for at nyde medbragt mad, med efterfølgende snak/fo.

På "Møldruphus" holder vi hvert år Maj-udstilling hele maj måned.

Åbent dagligt 13.00 - 18.00
Søndag og helligdage fra 11.00
Mandag og tirsdag : Lukket

Højlundvej 26
Vorvadsbro
8660 Skanderborg

Møldruphus er en firlænget skovejendom med 35 tdr. land og 1,5 km af den fredede del af Gudenåen.

Den gamle bindingsværksstald er i dag Maj-udstillings lokale og i 2004 blev en del af laden totalrenoveret og inddraget til samme formål.

I den nyere del af de fire længer bor vi privat og her er der i nordfløjen indrettet atelier og arbejdsfaciliteter. Her arbejder jeg fuldtids med mine billeder. Se venligst siden Fra atelieret.

Den øvrige del af året cirkulerer mine billeder i større kunstforeninger.

I maj viser vi således i smukke og afslappede omgivelser mine nyeste billeder. Der er ophængninger i atelier og den færdigrenoverede staldbygning.

Vi indbyder kunstforeninger, kunstinteresserede, venner af huset og alle, der bare har lyst til at kigge ind. For de kunstforeninger der måtte have lyst til at "få en dag ud af det", tilbyder vi mulighed for at nyde medbragt mad, med efterfølgende snak/foredrag i standen mellem billederne.

Vi har haft besøg af Ålborg Universitets Kunstforening, Grenå Kunstforening, Top danmark, Amnesty International, Ikast Kommunes Kunstforening, Anatomisk Instituts Kunstforening, Århus Universitets Kunstforening, Diakonhøjskolen Århus, Ringkjøbing Rådhus' Kunstforening, Grænseforeningen, adskillige Rotary loger, Innerwheele grupper og Sct. Georgsgilder.

Ligeledes mærker vi en stigende interesse for at "bruge naturen" således, at aktive grupper kombinerer interessen for kunst og natur under Maj-udstillingen.

Alle er velkomne i åbningstiden.

Aftenarrangementer aftales forlods