Kalenderoversigt

Se hvad der rører sig i kulturlivet i Horsens
I samarbejde med www.kultunaut.dk
    Alle genrer
    Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
27/1 2012
Horsens Kunstmuseum
Carolinelundsvej 2
8700 Horsens
Tlf: 76 29 23 70

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.8643, Lon 9.86025
Åbent: Ti.-fr. kl. 11-16, lø.-sø. kl. 11-17 (Jul & aug: Ma.-fr. kl. 10-16, lø.-sø. kl. 10-17)
Entré: 30 kr./Børn under 18 år gratis. Grupperabat

Horsens Kunstmuseum har gennem de senere år opbygget en stærkt profileret samling af yngre dansk kunst, og i dag udgør nutidskunst en meget væsentlig del af samlingen, som også indeholder betydningsfulde eksempler på international kunst. Museet viser ved siden af samlingen løbende særudstillinger af dansk og international kunst. Der arrangeres omvisninger for grupper i såvel særudstillinger som den faste samling. Nærmere aftale kan træffes på tlf. 76292370


Andet

Papirdrapering inspireret af Lilibeth Cuenca Rasmussen

Horsens Kunstmuseum, kl. 11.

17. Okt kl. 11
Dato: Lørdag den 12. oktober til mandag den 11. november 2019, kl. 11. Pris: Fri entré Arrangør: Billedskolen Horsens Sted:

Besøg det åbne værksted i Billedskolens lokale på Horsens Kunstmuseum. Her kan du lave smukke, abstrakte beklædninger inspireret af Lilibeth Cuenca Rasmussen, som du kan se på billedet. Workshoppen er åben i museets åbningstid fra d. 12/10-11/11 2019.

Andet

Madlavning - sundt og godt

Horsens Kunstmuseum, 8 kursusdage kl. 17.

22. Okt 8 kursusdage kl. 17
Dato: Tirsdag den 22. oktober til tirsdag den 10. december 2019, 8 kursusdage kl. 17. Pris: Pris: 630 kr Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: Sundhedsteamets Oplysningsforbund Sted:

Madlavningskursus på Horsens Kunstmuseum. Kurset er for dig, der ikke er helt så vant til at lave mad, og som gerne villave sundere mad, som bl.a. er velegnet for diabetikere.

Vi laver helt almindelige, men dejlige og sunde måltider Det ervigtigt at vælge de gode råvarer, som sikrer at man får de sunde næringsstoffer, og det er vigtigt, at man spiser det man kan lide. Vi vil lave almindelige retter - helt fra bunden, men vi vil også tilpasse dem, ved at bruge nogle sunde ingredienser. Vi tager udgangspunkt i årstidens råvarer - og gerne lokale råvarer, ogdu lærer at sammensætte måltidet, så smag og indhold er optimalt. I køkkenet - i de små pauser - kan du få svar på alle de spørgsmål, du har, samt forklaringer på madverdenens teknikker, betegnelser og ord, som du ikke kender til. Vi vil også komme ind på tidens store emner: madspild, økologi og klimavenlig kost. Råvarer ca. kr. 50,00 pr. gang. Man kan godt deltage, selv om man ikke har diabetes, men alle opskrifter følger vejledning for diabetikere. Det foregår på Horsens Kunstmuseums restaurant "Gordons Gæstebud", Carolinelundsvej 2 i Horsens v. kok, Machai Gordon. Hold 19460

Udstillinger

Offentlig omvisning - Horsens Kunstmuseum netop nu

Horsens Kunstmuseum, kl. 13.

27. Okt kl. 13
Dato: Søndag den 27. oktober 2019, kl. 13. Pris: Gratis efter betalt entré (børn og unge op til 18 år er gratis.) Sted:

Offentlige omvisninger på Horsens Kunstmuseum henvender sig til alle der er interesseret i at lære mere om museets aktuelle udstillinger og ophængninger. Omvisningerne begynder kl.13.00 ved museets skranke og er gratis efter betalt entré.

Udstillinger

Kunst & Kaffe - Kroppen i kunsten

Horsens Kunstmuseum, kl. 14.

3. Nov kl. 14
Dato: Søndag den 3. november 2019, kl. 14. Pris: Entré: 50 kr inkl. kaffe og kage Hjemmeside: Link Sted:

Horsens Kunstmuseum inviterer årligt til en række Kunst & Kaffe arrangementer som tager afsæt i museets aktuelle særudstillinger og ophængninger fra museets egen samling. Find billetter til museets arrangementer på hjemmesiden.

Udstillinger

Lad os tale om hvad vi ser - VTS samtaler ved kunstformidler og facilitator Anne Østergaard Olesen

Horsens Kunstmuseum, kl. 13.

6. Nov kl. 13
Dato: Onsdag den 6. november 2019, kl. 13. Pris: Gratis efter betalt entré (børn og unge op til 18 år er gratis.) Sted:

Arrangementet er gratis at deltage i efter betalt entré og påbegyndes ved museets skranke. Lad os tale om hvad vi ser henvender sig til alle der har lyst til at blive klogere på samtidskunsten og museets aktuelle udstillinger.

I en VTS samtale er det beskueren, der er på banen. Der er ingen forkerte svar og observationer - facilitatoren forholder sig neutral, og fungerer som en ordstyrer, der parafraserer og samler op på det, der bliver sagt. Det er et trygt rum, hvor man ikke kan sige noget forkert. Her bliver man hørt og anerkendt. Henvender sig til alle aldre

Udstillinger

Offentlig omvisning - Nikoline Liv Andersen & Cathrine Raben Davidsen

Horsens Kunstmuseum, kl. 13.

10. Nov kl. 13
Dato: Søndag den 10. november 2019, kl. 13. Pris: Gratis efter betalt entré (børn og unge op til 18 år er gratis.) Sted:

Offentlige omvisninger på Horsens Kunstmuseum henvender sig til alle der er interesseret i at lære mere om museets aktuelle udstillinger og ophængninger. Omvisningerne begynder kl.13.00 ved museets skranke og er gratis efter betalt entré.

Udstillinger

BLÆR - samtaler om kunsten, klimaet & livet

Horsens Kunstmuseum, kl. 19.

14. Nov kl. 19
Dato: Torsdag den 14. november 2019, kl. 19. Pris: Gratis efter betalt entré (børn og unge op til 18 år er gratis.) Sted:

Horsens Kunstmuseum inviterer til en række podcast samtaler med den horsensianske duo BLÆR. Samtalerne spænder bredt fra kunsten, opførsel på de sociale medier, klimaet og livets mangfoldighed.

Samtalerne finder sted et sted på Horsens Kunstmuseum og museet er vært for en kop kaffe eller the.

Om BLÆR

Blær er en podcast præsenteret af venindeparret Clara Olivia og Lise. Gymnasieeleverne og amatørfilosofferne reflekterer over afleveringer, feminisme, samtidens kunst og livets tilværelse. BLÆR er en ærlig samtale mellem to unge kvinder, som snakker ærligt og repræsenterer samtidens unge sårbare tanker

Udstillinger

Kunst & Kaffe - Michael Kvium på Horsens Kunstmuseum

Horsens Kunstmuseum, kl. 14.

24. Nov kl. 14
Dato: Søndag den 24. november 2019, kl. 14. Pris: Entré: 50 kr inkl. kaffe og kage Hjemmeside: Link Sted:

Horsens Kunstmuseum inviterer årligt til en række Kunst & Kaffe arrangementer som tager afsæt i museets aktuelle særudstillinger og ophængninger fra museets egen samling. Find billetter til museets arrangementer på hjemmesiden.