Madlavningskursus på Horsens Kunstmuseum. Kurset er for diabetikere og andre, som gerne villavelækker diabetesvenlig hverdagsmad.
Vi laver helt almindelige, men dejlige og sunde måltider, med fokus på lokale råvarer, økologi, gode kokketips, og et blodsukker i balance. 3 gange madvavning: Det ervigtigt at vælge de gode råvarer, som sikrer at man får de sunde næringsstoffer, og det er vigtigt, at man spiser det man kan lide. Vi vil lave almindelige retter - helt fra bunden, men vi vil også tilpasse dem, ved at bruge de sunde ingredienser. Vi tager udgangspunkt i årstidens råvarer - og gerne lokale råvarer, ogdu lærer at sammensætte måltidet, så smag og indhold er optimalt. I køkkenet - i de små pauser - kan du få svar på alle de spørgsmål, du har, samt forklaringer på madverdenens teknikker, betegnelser og ord, som du ikke kender til. 3 gange workshop: Et stabilt blodsukker kan holdes med den rigtige kostplan. Det kræver kendskab til proteiner, kulhydrater, vitaminer og andre faktorer i kostsammensætning. Workshoppen fokuserer på kostsammensætning, kostplan og blodsukker i balance. Råvarer ca. kr. 50,00 pr. gang. Man kan godt deltage, selv om man ikke har diabetes, men alle opskrifter følger vejledning for diabetikere. Det foregår på Horsens Kunstmuseums restaurant "Gordons Gæstebud", Carolinelundsvej 2 i Horsens v. kok, Machai Gordon. Hold 20460